Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ
Πρεμιέρα στα δύσκολα

Στα δύσκολα με το «καλημέρα» της παρουσίας του στους ομίλους του Europa League ρίχνεται ο ΠΑΟΚ, που απόψε στην Τούμπα υποδέχεται την Τσέλσι για την 1η αγωνιστική του 12ου ομίλου της διοργάνωσης (19.55 - Cosmote Sport 2). Λίγο πριν και το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να δείξει χαρακτήρα απέναντι στους πανίσχυρους «Μπλε» του Λονδίνου και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, με το κλίμα στην ομάδα να χαρακτηρίζεται από συγκρατημένη αισιοδοξία.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, χαρακτήρισε την Τσέλσι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, που μάλιστα αυτήν τη στιγμή δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο. Το μέγεθος όμως του αντιπάλου, πρόσθεσε, αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι. Χαρακτήρισε επίσης σημαντικό η ομάδα του να διαχειριστεί σωστά τις στιγμές που θα έχει την μπάλα, και να έχει συγκέντρωση και οργάνωση στην άμυνα, ώστε να μην αφήσει κενούς χώρους.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ εντάχθηκε και ο Πρίγιοβιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αντίθετα, με σημαντικές απουσίες ήρθε στη Θεσσαλονίκη η Τσέλσι, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Αζάρ, Νταβίντ Λουίζ, Κόβασιτς και Εμερσον Παλμιέρι, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λόφτους-Τσικ.

  • Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Βίντι υποδέχεται στην Ουγγαρία την Μπάτε Μπορίσοφ (19.55).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ