ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 31 Μάρτη 2018 - Κυριακή 1 Απρίλη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΤΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΤΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της κομμουνίστριας δασκάλας ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ, από τον Παλαμά Καρδίτσας, που εκτελέστηκε μαζί με άλλους 9 συντρόφους της στις 9 Μάη του 1947 στην Ξηριώτισσα Λαμίας, η Αλέκα Γρηγορίου, μαθήτριά της τότε στον Παλαμά, προσφέρει 50 ευρώ ενίσχυση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΤΕ Τρικάλων του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 500 ευρώ στη μνήμη του πατέρα μας ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΕΡΑΚΗ του Μύρωνα, καταγωγής Ανωγείων Μυλοποτάμου Κρήτης, για τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του.

Ο Μανούσος Αεράκης (Μυρωμανούσος) «έφυγε» από τη ζωή με βαθύ αίσθημα ικανοποίησης ότι εκπλήρωσε το καθήκον του στην πατρίδα και τον τόπο του, τα Ανώγεια, που τόσο αγαπούσε. Αγωνίστηκε για αξίες και ιδανικά, γνώρισε διώξεις και εξορίες. Πολέμησε με αυταπάρνηση και ηρωισμό τον κατακτητή από τις γραμμές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ τη δύσκολη εκείνη για όλη την ανθρωπότητα περίοδο. Εγινε μέλος του ΚΚΕ από τα νεανικά του χρόνια έως το 2009. Το ήθος, η καλοσύνη και η ανθρωπιά ήταν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα.

Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά του στον τόπο και για τις αξίες που υπηρέτησε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας.

Τα παιδιά του Ζαχαρίας και Μύρων Αεράκης

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
***

Στη μνήμη της συζύγου μου ΜΑΡΙΑΣ, το γένος Β. ΜΠΑΒΕΛΛΑ αντί μνημοσύνου, προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟ Ναυπλίου.

Ο σύζυγος Γεώργιος Κοκκάλας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουν στο Κόμμα:

  • Οι σύντροφοί του από τις ΚΟΒ Γέρακα - Παλλήνης προσφέρουν 400 ευρώ.
  • Ο Αποστόλης, η Ελένη και η Αγγελική προσφέρουν 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γέρακα.
  • Η Ελένη και ο Τάσος προσφέρουν 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ του Χρήστου, το 1918.

Μάχιμος από το 1940 συμμετείχε στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο και στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση. Με τις διώξεις μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας, κατατάχθηκε στον ΔΣΕ. Στη μάχη της Αγιάς τραυματίστηκε χάνοντας το ένα μάτι του. Παντρεύτηκε την αγωνίστρια του ΔΣΕ Χριστίνα Κωστούλα (Κοντογιάννη), που «έφυγε» από κοντά μας πριν από λίγες μέρες. «Εφυγε» από τη ζωή στις 7/5/1966.

Στη μνήμη του προσφέρονται στο ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 2 Απρίλη συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Από νεαρή ηλικία οργανώθηκε στο Κόμμα, παρέμεινε πιστός στις αρχές του και αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του για ένα καλύτερο μέλλον. Πατέρας τριών παιδιών και σκληρά εργαζόμενος. Θα ζει για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Η σύζυγος Ιωάννα και τα παιδιά Σούλα, Ρούλα και Αλκης

Ο πατέρας μου ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ «έφυγε» από τη ζωή πριν από 17 χρόνια. Αγωνίστηκε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος κι εξορίστηκε στον Αη Στράτη για 14 χρόνια. Εως το τέλος, τίμησε το Κόμμα της εργατικής τάξης με τη στάση ζωής του.

ΦΙΛΕΛΕ ΠΕΛΑΓΙΑ
ΦΙΛΕΛΕ ΠΕΛΑΓΙΑ
Η κόρη του, Ιωάννα

Στη μνήμη τους προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΗΛΙΑ και ΣΤΑΜΑΤΩΣ ΠΕΡΟΥΚΑΝΕΑ προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο Ηλίας Περουκανέας έλαβε μέρος στις μάχες της Σαϊδόνας κατά των Ιταλών στις 28 Μάρτη 1942. Συνελήφθη με άλλους Σαϊδονίτες αγωνιστές που αναγκάστηκαν να παραδοθούν, στη συνέχεια κρατήθηκαν στις φυλακές της Καλαμάτας. Στις 9 Φλεβάρη 1943 μεταφέρθηκε στις φυλακές της Ιταλίας και, αργότερα, σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Γερμανία έως το 1945. Στις 16 Αυγούστου επέστρεψε στην Ελλάδα με αναπηρία και, αντί να πάει στο χωριό του, η Αστυνομία Καλαμάτας τον έστειλε εξορία στην Ικαρία και στη Μακρόνησο.

Η κόρη Βέρα Σταυράκη - Περουκανέα

Τα εγγόνια Ιωάννα και Νίκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή και μέλους του ΚΚΕ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, που στις 10 Μάρτη 2018 συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια απουσίας του από κοντά μας, προσφέρουμε το ποσό των 20 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Λογοτεχνών, για την οικονομική ενίσχυση του ηρωικού ΚΚΕ, στις αξίες και τα ιδανικά του οποίου αφιέρωσε όλη του τη ζωή.

Η σύζυγός του Βέρα Σταυράκη και τα παιδιά του Ιωάννα και Νίκος

***

ΦΩΤΟ

Εχουν περάσει 18 χρόνια από το «ταξίδι» χωρίς επιστροφή του συντρόφου ΠΑΤΩΣΗ (ΤΑΚΗ) ΔΗΜΗΤΡΗ. Γεννήθηκε το 1940 στην Ιερισσό Χαλκιδικής και άρχισε να παίρνει μέρος στους πολιτικούς, κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες από 14 χρόνων.

ΠΕΡΟΥΚΑΝΕΑ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΠΕΡΟΥΚΑΝΕΑ ΣΤΑΜΑΤΑ
Ιστορικός πρόεδρος του Συνδικάτου Δέρματος Θεσσαλονίκης επί σειρά ετών. Πρότυπο κομμουνιστή, αγωνιστή, συνδικαλιστή. Ολοι όσοι γνωρίσαμε την προσφορά του στην εργατική τάξη, δώσαμε υπόσχεση να βαδίζουμε πάντα στα βήματα και στις αρχές που μας άφησε ως πολιτική πυξίδα για όλα τα δύσκολα καθήκοντα που έχουμε μπροστά μας.

Στη μνήμη του, σύντροφοι και συνάδελφοί του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιματισμού - Δέρματος.

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη της μητέρας του ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ, που εκτελέστηκε στο Επταπύργιο στις 28/2/1949, του εκτελεσθέντα αδελφού του ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, αγωνιστή του ΕΑΜ, και των αδελφών του ΚΩΣΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΕΥΓΕΝΙΑΣ και ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ, πιστών αγωνιστών στα ιδανικά του ΚΚΕ, ο Βαγγέλης Σαρακινός προσφέρει για τα 100 χρόνια ζωής, αγώνων και θυσιών του τιμημένου ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

***

ΦΩΤΟ

Την 1/4/2018 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το «φευγιό» του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (μπαρμπα - Λευτέρη). Ενας σύντροφος που από μικρός εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ και στη συνέχεια του ΔΣΕ. Με εκτελεσμένους τον πατέρα του και τα δυο αδέλφια του, συνέχισε να κρατά την κόκκινη σημαία ψηλά έως το τέλος της ζωής του.

Σύντροφε, μας λείπεις και η φιγούρα σου μας συντροφεύει στους αγώνες, σε όλες τις μάχες που δίνουμε στο σήμερα για τα ίδια ιδανικά που πάλεψες και εσύ. Οι σύντροφοί σου από την ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού του ΚΚΕ προσφέρουν στη μνήμη σου 70 ευρώ.

ΠΕΡΟΥΚΑΝΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΕΡΟΥΚΑΝΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
Γιώργος και Δέσποινα Λαμπράκη, Γιάννα Χελιώτη, Εύα Τίτα

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν τέσσερα χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ.

Από μικρός μπήκε στη βιοπάλη και ένιωσε τη σκληρή εκμετάλλευση της εργοδοσίας.

Γρήγορα εντάχθηκε στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος, προδικτατορικά, πάλεψε μέσα από την ΕΔΑ και μετά τη μεταπολίτευση εντάχθηκε στο ΚΚΕ και πάλεψε ενάντια στον οπορτουνισμό.

Στη διάσπαση πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για την ανασυγκρότηση του Κόμματος ως μέλος του γραφείου της ΚΟΒ Κάτω Πετραλώνων.

Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Η οικογένειά του στη μνήμη του και στη μνήμη της συντρόφισσας ΦΙΛΕΛΕ ΠΕΛΑΓΙΑΣ προσφέρουν 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος αφότου «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε στο χωριό Πλατιάνα Ολυμπίας το 1937, μεγάλωσε και έζησε στον Πύργο Ηλείας και στη συνέχεια στην Αθήνα, μέχρι το θάνατό του.

Υπήρξε ακούραστος, συνεπής και σταθερός αγωνιστής σε όλα τα μέτωπα της ζωής αλλά και του αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση και πολέμους. Εζησε με ειλικρίνεια, τιμιότητα και αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Οι συγγενείς και οι σύντροφοι, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ για ενίσχυση.

***

ΦΩΤΟ

Την Τετάρτη 7 Μάρτη 2018, μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης, συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» με πολιτική κηδεία στον «αγαπητό κομμουνιστή της πόλης», τον 82χρονο ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ. Τιμητική φρουρά στη σορό του, σκεπασμένη με την κόκκινη σημαία του ΚΚΕ, έστεκαν οι σύντροφοί του, μέλη του ΚΚΕ - ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης - και της ΚΝΕ. Παρούσα, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της καθοδήγησης του Κόμματος η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και σύσσωμη η δημοτική αρχή.

Ο σ. Βασίλης γεννήθηκε το 1936 στον προσφυγικό συνοικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου και ήταν μέλος πολυμελούς οικογένειας, με πατέρα και αδέλφια καπνεργάτες. Εξαιτίας της ανέχειας, τέλειωσε μόνο το Δημοτικό και ταυτόχρονα δούλευε σε ξένα καπνοχώραφα. Η πείνα και η βαθιά φτώχεια συνεχίστηκαν ακόμη και κατά τη δεκαετία του '50, στις αρχές της οποίας ήρθε στην Πάτρα, όπου ξεκίνησε ως μαθητευόμενος ράφτης και ραπτεργάτης τη μέρα και ως μουσικός τη νύχτα βοηθώντας την οικογένειά του ακόμα και όταν έκανε δικιά του. Μετά το στρατιωτικό του έκανε δικό του ραφείο και αργότερα μικρή οικογενειακή βιοτεχνία ενδυμάτων.

ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Πριν ακόμα οργανωθεί στο Κόμμα, προσέφερε τις υπηρεσίες του στη δουλειά του Κόμματος, όχι μόνο στη νόμιμη, αλλά και στην παράνομη. Στις αρχές της δεκαετίας του '80 έγινε μέλος του ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε πιστά μέχρι το τέλος, χωρίς το παραμικρό κενό στην κομματική του ζωή, από διάφορα πόστα (μέχρι και την Επιτροπή Περιοχής), με συνεπή στάση αρχών κατά τις διάφορες περιπέτειες και υπονομεύσεις που αντιμετώπισε το ΚΚΕ, όπως και η ΚΟ της Πάτρας.

Ως οπαδός αρχικά και, στη συνέχεια, ως μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ, δούλεψε τόσο στο κίνημα των μουσικών του δήμου Πατρέων, όσο και στο κίνημα των γονέων και κηδεμόνων, στο συνοικιακό κίνημα, στον Παμμικρασιατικό. Κυρίως, όμως, έδρασε στο συνδικαλιστικό κίνημα των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και, ταυτόχρονα, να δίνεται και η μάχη για την επιβίωση, για την πολυμελή οικογένεια. Με την αγωνιστική στάση ζωής του, το ήθος του, την πραότητα και τη γλυκύτητα που τον διέκρινε, κατάφερε να τον αγαπούν οι φίλοι και οι σύντροφοι και να τον σέβονται οι ταξικοί αντίπαλοι. Η πορεία του αποτελεί παρακαταθήκη και παράδειγμα προς μίμηση για τους παλιούς και τους νεότερους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Καλό ταξίδι, σύντροφε.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σε τιμούμε προχωρώντας στα βήματά σου. Αντί στεφανιού ενισχύουμε το ΚΚΕ με το ποσό των 200 ευρώ.

ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή του ΔΣΕ, και για τον έναν χρόνο από τον χαμό του πολυαγαπημένου μας ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 40 μέρες «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας αγωνίστρια ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΚΟΠΕΤΕΑ (ΤΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ), που γεννήθηκε στην Καντίρογλη Μεσσηνίας, σε ηλικία 93 ετών.

Από μικρό παιδί, μαζί με τον αδελφό της Κυριάκο Αργυρόπουλο, εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ και βοήθησε στον αγώνα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές. Μέχρι το τέλος της ζωής της έμεινε πιστή υπέρμαχος των ιδανικών του Κόμματός μας. Κάθε Κυριακή περίμενε με λαχτάρα τα παιδιά από την Κομματική Οργάνωση Πειραιά και ιδιαίτερα τον Γραμματέα, σ. Μαρούπα, να της φέρουν τον «Ριζοσπάστη».

Αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία από την αστείρευτη θέλησή της για ζωή. Η μνήμη της θα μας συντροφεύει και θα μας εμπνέει για πάντα.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ στην ΚΟΒ Δήμου Πειραιά.

Η οικογένεια Σταύρου και Μαίρης Σκοπετέα

  • Επίσης, 40 ευρώ προσφέρει η οικογένεια Βούλας Αργυροπούλου - Θανάση και Κυριάκου Δημητρόπουλου
  • Η κόρη της, Εύη Σκοπετέα, προσφέρει 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».
  • Ο Β. Μ. προσφέρει 10 ευρώ στη μνήμη της.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Μάρτη συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Θέρμης της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγος Μάγδα Κασιούμη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 6 μήνες που «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Στη μνήμη του η συντρόφισσά του Αμαλία προσφέρει για ενίσχυση στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης.

ΚΑΖΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΖΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΑΕΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΑΕΡΑΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ
ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ (ΤΟΥΛΑ) ΣΚΟΠΕΤΕΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ (ΤΟΥΛΑ) ΣΚΟΠΕΤΕΑ
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΟΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΟΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Προσφορά

Φίλοι και σύντροφοι του ΚΚΕ από την Αδελαΐδα Αυστραλίας προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 690 δολαρίων Αυστραλίας.

Το «Σπίτι του Αγωνιστή» ευχαριστεί θερμά.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ