ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 30 Μάη 2007
Σελ. /48
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Δραστηριότητες της ΚΝΕ

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ της Οργάνωσης διοργανώνονται σήμερα Τετάρτη, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στις 7 μ.μ., στον κήπο, με θέμα τον Ισπανικό Εμφύλιο. Περιλαμβάνεται προβολή των ταινιών «Λαβύρινθος του Πάνα» και «Πέταγμα της πεταλούδας», αφιερώματα στον Λόρκα, τον Πικάσο, στη διεθνιστική αλληλεγγύη, στον ισπανικό εμφύλιο και στο σύγχρονο ισπανικό πολιτικό τραγούδι.
  • Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της Πληροφορικής, με θέμα: «Video Games - Μέθοδοι χειραγώγησης κι αντικομμουνισμού». Θα μιλήσει ο Γ. Βλησίδης, στέλεχος της Οργάνωσης.
Περιοδείες

Σήμερα Τετάρτη 30/5:

-- Στο δημόσιο ΙΕΚ Χαλανδρίου, στις 6 μ.μ., θα περιοδεύσει ο Μάκης Μακρής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο δημόσιο ΙΕΚ Γκράβας, στις 5.30 μ.μ., η Ξένια Παπουρτζή, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ.

-- Στο Νυχτερινό Ανω Λιοσίων, στις 6.45 μ.μ., η Νατάσα Μιχαήλ, μέλος ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο ΙΕΚ του Κόκκινου Μύλου στο Μενίδι στις 3.45 μ.μ. η Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Νυχτερινό Κορωπίου, ο Κώστας Παναγιώτου, μέλος του ΝΓ της ΚΝΕ Αττικής.

  • Επίσης, στη Μακεδονία και τη Θράκη περιοδείες θα γίνουν σήμερα στην Κοζάνη (ΟΑΕΔ, Νυχτερινό Λύκειο, περιοχή Σκρα) και στο ΙΕΚ Ξάνθης, στο Νυχτερινό Λύκειο Κομοτηνής, στο Νυχτερινό ΤΕΕ Καβάλας.
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Αιγάλεω και μαζικοί φορείς διοργανώνουν εκδήλωση αύριο Πέμπτη 31 Μάη στις 7.30 μ.μ. στο προαύλιο του 8ου Δημοτικού Σχολείου (Θηβών και Κουντουριώτου), με θέμα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το ΕΣΥΝ και την Επιτροπή Ειρήνης.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Σμύρνης, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ και το Παράρτημα του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών διοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 1 Ιούνη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια ενόψει και της επίσκεψης Μπους». Θα μιλήσουν ο Α. Κακαράς εκπρόσωπος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα και η δημοσιογράφος Αννα Μπαλή. Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «9 Μάη - Ημέρα Αντιφασιστικής Νίκης».



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ