ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 26 Ιούνη 2019
Σελ. /28
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Περιοδείες σε τόπους δουλειάς

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί τα συνεργεία του δήμου Αιγάλεω και τους εργαζόμενους στο Πράσινο, στις 8.30 π.μ. την ΠΥ Περιστερίου και στις 11 π.μ. την Τροχαία Περιστερίου. Στη 1 μ.μ., μαζί με την Εφη Χαλιού, θα επισκεφτούν το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στον Γέρακα και θα μιλήσουν σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Αγ. Σάββας», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης θα επισκεφτεί τους εργάτες δήμου Γλυφάδας και στις 12 μ. τις Κτιριακές Υποδομές (πρώην ΟΣΚ) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, θα επισκεφτεί στη Νέα Ιωνία, μαζί με τους υποψήφιους στον Βόρειο Τομέα, Κώστα Κατιμερτζόγλου και Ελσα Βακάλη, τους εργάτες δήμου και το δημαρχείο.

-- Στις 10.50 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας «KLEVA», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα επισκεφτεί το Τελωνείο στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και στις 10 π.μ. τους χώρους του Αεροδρομίου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιάννης Τασιούλας θα επισκεφτεί το ΑΤ στο Ιλιον.

-- Στις 9.30 π.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας (Πανεπιστημίου 21), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος θα επισκεφτεί τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στο Λαύριο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας «Ακτωρ», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές Βόρειου Τομέα Βούλα Λίτσιου και Γιάννης Αγγέλου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο δημαρχείο της Πεύκης.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί τις Διευθύνσεις Μεταγωγών και Αλλοδαπών, στην Πέτρου Ράλλη.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ