ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2016
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Ο σ. Παπασταθόπουλος Αντώνης προσφέρει στη μνήμη της γυναίκας του ΝΤΙΝΑΣ και του γιου του ΝΙΚΗΤΑ 1.000 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από το θάνατο του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ. Γεννήθηκε στην Κορωνούδα Κιλκίς, το 1927. Μαχητής του ΔΣΕ από το 1947, οπότε γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία όπου παντρεύτηκε την μαχήτρια του ΔΣΕ, Παντελίδου Παρθένα. Επαναπατρίστηκαν το 1967.

Στη μνήμη του συζύγου, πατέρα και παππού Αθανάσιου Σουργκούνη, καθώς και στη μνήμη των πεθερικών του, ΙΩΑΝΝΗ και ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, και του κουνιάδου του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ που αιχμαλωτίστηκε στα 17 του χρόνια και δολοφονήθηκε από τους μοναρχοφασίστες στο χωριό Παναγίτσα, Καϊμακτσαλάν, η σύζυγος Παρθένα και οι κόρες Μαρία - Ιωάννα - Κούλα προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Δεκέμβρη 1988 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ. Για τη συμμετοχή του στην Αντίσταση, «ανταμείφθηκε» με βασανισμούς και διώξεις, που όμως δεν κατάφεραν να του αλλάξουν τις ιδέες για έναν κόσμο δίκαιο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Αυτές τις ιδέες προσπαθούσε να μεταδώσει και στους μαθητές του, μαζί με τη γνώση από την έδρα του φιλολόγου και είναι πολύ συγκινητικό για εμάς, ότι εκείνοι, παππούδες πια κάποιοι, παρά το πέρασμα τόσων χρόνων, τον θυμούνται ακόμη με εκτίμηση και αγάπη, όπως εμείς.

Στη μνήμη του προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνος - Κολωνού 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας.

Ο αδελφός του Νίκος Παλούμπης

ΚΟΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ
ΚΟΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ
Η ανιψιά του Ιωάννα Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ, προσφέρουμε το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προς τιμήν των αγώνων, των θυσιών, στη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων εκτελεσμένων, βασανισθέντων και φυλακισθέντων συντρόφων μας κομμουνιστών και συνοδοιπόρων αγωνιστών.

Το ΚΚΕ στάθηκε ο πιο συνεπής υπερασπιστής της κουβανέζικης επανάστασης και του ΦΙΝΤΕΛ.

Το ποσό προσφέρουν κομμουνιστές, κάτοικοι της Ελούντας του Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης μέσω ΚΟΒ Αγίου Νικολάου Κρήτης.

***

Ο Γιάννης Δανελάτος προσφέρει οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανθούπολης της ΤΟ Περιστερίου του ΚΚΕ, στη μνήμη του αδερφού του ΦΩΤΗ ΔΑΝΕΛΑΤΟΥ, που αγωνίστηκε ενάντια στον ντόπιο και ξένο φασισμό. Επίσης, στη μνήμη του κουνιάδου του ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, που με την πολιτική του δράση μέσα από τις γραμμές του Κόμματος αγωνίστηκε για έναν καλύτερο κόσμο.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΚΟΛΙΑ (Αεροπόρου) και των μαχητών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια Ελλάδα σοσιαλιστική, προσφέρω 300 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Αλεξάνδρα Νικητίδου

***

ΦΩΤΟ

Με ευγνωμοσύνη στον σύντροφο ΣΤΑΛΙΝ και στη σοβιετική εξωτερική πολιτική, που έκανε δυνατή τη συνένωση των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα, ο Γιώργος Μακρίδης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων, ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΕΤΑΞΑ, ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ, ΝΩΝΤΑ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑ, ΙΟΡΔΑΝΗ ΜΟΥΜΤΖΗ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 150 ευρώ μέσω των ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών και Μεταφορών, αντίστοιχα.

Ρούλα και Βάλια

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών, μαχητών του ΔΣΕ ΜΑΡΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, τα παιδιά Λένα και Χρήστος και τα εγγόνια Θεοδώρα και Μιχάλης, προσφέρουν 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΓΙΑ, με αφορμή τη γιορτή του προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης έμεινε για χρόνια στις φυλακές μετά το διώξιμο των Γερμανών. Κομμουνιστής, σταθερός και αταλάντευτος, συνέχισε τον αγώνα και το 1967 με την δικτατορία πιάστηκε και εξορίστηκε στη Γυάρο και στη Λέρο. Εμεινε όρθιος στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Για τη σοσιαλιστική κοινωνία, για τον κομμουνισμό.

Η συντρόφισσά του Τασία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ
Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας στη ζωή και στον αγώνα ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΖΑΝΝΙΚΟΥ, το γένος Μωραΐτου, καθώς και στη μνήμη των γονιών της, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, στον αγώνα του ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, ώστε να πάει η ζωή μπροστά.

Ενας φίλος του ηρωικού και ένδοξου ΚΚΕ από το Ηράκλειο Αττικής

***

Στη μνήμη της γυναίκας μου που «έφυγε» πριν από 22 χρόνια, προσφέρω στο ΚΚΕ 700 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, σαν δεύτερη δόση. Κάνω έκκληση σε όλους τους συντρόφους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που το έχει ανάγκη.

Βερβεράκης Δημήτρης, ΚΟΒ Ν. Ζίχνης

***

ΦΩΤΟ

Στις 19/12/2016 συμπληρώνονται 32 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή, η αγαπημένη μας μάνα και γιαγιά ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ. Στη μνήμη της, τα παιδιά της Πασχαλίνα και Ζήσης Βουλγαρίδη και τα εγγόνια της Βιργινία και Δάφνη, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΝΙΚΟΥ ΤΖΕΝΑ, αξιωματικού του ΕΛΑΣ στην Κατοχή, κομμουνιστή που «έφυγε» από κοντά μας το 2000, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά του Γιάννης και Ντίνα Τζένα

***

Στη μνήμη των λατρευτών μου γονιών, ΑΝΔΡΕΑ και ΕΛΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ και του αδελφού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που μέχρι την τελευταία τους στιγμή δεν έπαψαν να αγωνίζονται, καθώς και στη μνήμη του συζύγου μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ προσφέρω 40 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης.

ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Νίκη Ιωαννίδου

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή στις 23/11/2014 ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ από τη Βέροια. Γεννήθηκε το 1926 και από μικρός μπήκε στη βιοπάλη εξαιτίας της ορφάνιας του πατέρα του. Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ και στον εφεδρικό ΕΛΑΣ. Τα επόμενα χρόνια παρέμεινε στην Αριστερά ψηφίζοντας ΕΔΑ προχουντικά και ΚΚΕ μετά το 1974.

Ηταν μέλος του παραρτήματος Βέροιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και του σωματείου συνταξιούχων αυτοκινητιστών. Συμμετείχε μέχρι το τέλος του στις κινητοποιήσεις, πάντα με το χαμόγελο, την καθαρότητα σκέψης, ασυμβίβαστος με την αδικία.

Στη μνήμη του, ο γιος του Αλέκος Χατζηκώστας πρόσφερε το ποσό για την κατασκευή νέας ταμπέλας στα γραφεία της ΤΕ Ημαθίας, στη Βέροια.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 14 Ιούλη «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας, η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, ΑΡΕΤΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, το γένος Κουκουτσίλη. Γεννήθηκε το 1935 στο Δοτσικό Γρεβενών. Την περίοδο του Εμφυλίου, ακολούθησε την οικογένειά της στο δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς, αρχικά στην Αλβανία και συνέχεια στην Τσεχοσλοβακία. Το 1956 παντρεύτηκε τον Κώστα Παπαϊωάννου και απέκτησαν δύο παιδιά. Από το 1962 ήταν μέλος του ΚΚΕ, στις αρχές του οποίου έμεινε πιστή, μέχρι το τέλος της ζωής της.

Το 2003 «έφυγε» από κοντά μας, ο πατέρας και παππούς, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (Μπατάλιας), από το Λιτόχωρο Πιερίας. Εντάχθηκε στις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας το 1946 και ήταν σύνδεσμος του «Ανδρεάδη». Το φθινόπωρο του 1949, κατέφυγε πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία. Το 1977 επαναπατρίστηκε με τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά Μαρία και Νίκο. Εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνδέθηκε με την Κομματική Οργάνωση και δούλεψε ως συνδικαλιστής. Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Στη μνήμη τους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν στην ΚΟΒ Δόξα - Παπάφη Θεσσαλονίκης 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου, πατέρα και πεθερού, συντρόφου ΚΥΓΙΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρουμε στην ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας το ποσό των 200 ευρώ.

Τασούλα, Ελένη, Χρήστος, Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ πέθανε στις 13/1/2014. Καταγόταν από μια εύπορη πολυμελή οικογένεια από την Κορωνούδα Κιλκίς. Η τύχη του επιφύλαξε μια πολυτάραχη ζωή. Υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία μεταφέρεται στο μέτωπο στην Αλβανία. Τελειώνοντας ο πόλεμος ήρθε η κατοχή. Οι συμμορίες των φασιστών, δολοφόνησαν εν ψυχρώ 3 αδέλφια του, ενώ άλλα 3 αδέλφια κατατάχτηκαν στον ΕΛΑΣ. Οταν έφυγαν οι Γερμανοί, άρχισε το κυνηγητό και ήταν χειρότερα από πριν. Αναγκάστηκαν να πάνε στο Μπούλκες της Γιουγκοσλαβίας για λίγο καιρό και στη συνέχεια ήρθαν στην Ελλάδα και κατατάχθηκαν στον ΔΣΕ Μπέλλες.

Τελειώνοντας ο Εμφύλιος το 1949, βρεθήκανε πολιτικοί πρόσφυγες στη Βράιλα της Ρουμανίας. Εκεί ο Μιχάλης, γνωρίζει και παντρεύεται την Ελλη επίσης αντάρτισσα. Το 1984 επαναπατρίζεται.

Πέθανε σε ηλικία 95 χρόνων και κηδεύτηκε στη γενέτειρά του Κορωνούδα Κιλκίς μαζί με τους γονείς του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ηταν μέλος του ΚΚΕ το οποίο υπηρέτησε με μεγάλη αφοσίωση και σεβασμό.

Στη μνήμη του, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο ανιψιός του Λ. Δ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονέων μου αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, του πατέρα μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗ που απεβίωσε στις 11/9/1990, της μητέρας μου ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ, που απεβίωσε 27/11/2014, κομματικό μέλος μέχρι το τέλος της ζωής της και του θείου μου, αδελφού της μητέρας μου, ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, ΕΠΟΝίτη που σκοτώθηκε σε μάχη με τους Γερμανούς το 1944, προσφέρω το ποσό των 15 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μετεώρων, για το Κόμμα που αγάπησαν και αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
Ναπ. Νικοπολιτίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, που «έφυγε» από κοντά μας το Μάρτη του 2013, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος στο οποίο έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του. Τον θυμόμαστε και τον τιμάμε συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο!

Η γυναίκα του Γεωργία

Η κουνιάδα του Τασία Φορτοτήρα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 70 ευρώ.

Συναγωνιστές τους από την Τράπεζα Ελλάδος


ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Βασίλης Γρηγοριάδης
Βασίλης Γρηγοριάδης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΑΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΟΥΜΤΖΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΟΥΜΤΖΗΣ

ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ

ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΚΥΓΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΚΥΓΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ
ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

ΑΡΕΤΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΑΡΕΤΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Την 1η Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από το θάνατο του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος για περισσότερα από 30 χρόνια αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του, Ρίτσα, τα παιδιά του, Θοδωρής - Αντζελα, Χριστίνα - Γιώργος, τα εγγόνια του, Μαντώ - Ηλίας - Λευτέρης - Ελευθερία, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δάσους - Γρηγορούσας Χαϊδαρίου.

Επίσης ο φίλος του Α. Κυριαζέλος προσφέρει 50 ευρώ.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ