ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 16 Ιούλη 2015
Σελ. /20
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Μήνυμα αλληλεγγύης προς το ΠΑΜΕ και όλο το λαό

Το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Γραφείο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, μπροστά στα χτεσινά συλλαλητήρια, εξέφρασε τη συμπαράσταση και την ταξική του αλληλεγγύη προς το ΠΑΜΕ και γενικότερα το λαό και την εργατική τάξη της Ελλάδας.

Στο μήνυμά του αναφέρει: «Το μνημόνιο που έχει συμφωνηθεί από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ελληνική κυβέρνηση και τα σκληρά μέτρα λιτότητας, δεν πρόκειται να οδηγήσουν την Ελλάδα σε καλύτερες μέρες, αλλά αντίθετα σπρώχνουν τη χώρα στο φαύλο κύκλο της ανεργίας, της φτώχειας. Στις σημερινές σκληρές συνθήκες, το ζήτημα της στήριξης και της ταξικής αλληλεγγύης στις κινητοποιήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων και των λαών είναι περισσότερο από αναγκαία.

Το ΕΠΓ της ΠΣΟ διαβεβαιώνει το ΠΑΜΕ και τους Ελληνες εργαζόμενους ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους, αλληλέγγυο στους ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες που δίνουν καθημερινά, ενάντια στις πολιτικές της εκμετάλλευσης και της υποταγής. Το ΕΠΓ της ΠΣΟ συμπαραστέκεται και στηρίζει τον ελληνικό λαό στη μεγάλη δοκιμασία που περνά αυτή την περίοδο και καλεί όλες τις οργανώσεις να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους».
Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org