ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 16 Νοέμβρη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, η Α. Π. προσφέρει, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βορείων Συν/κιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη όλων των παρακάτω σ/φων - που δεν υπάρχουν πια στη ζωή και που επί 7χρόνια πολέμησαν τη χούντα στη Φρανκφούρτη στα χρόνια 1967 - 1974, ο σ/φος Γιώργος Σταυρόπουλος από την Κορνοφωλιά Εβρου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 3.000, μέσω της ΤΟ Εβρου.

Οι αγωνιστές σ/φοι που μας άφησαν είναι οι: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΟΛΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΖΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΜΗΤΣΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ, ΘΥΜΙΟΣ ΔΑΡΛΑΜΗΤΣΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΝΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΕΜΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

***

ΦΩΤΟ 2

Δεν ξεχνάμε και φέτος στην Οικονομική Εξόρμηση τους αγαπημένους γονείς μας, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, που τη χάσαμε πριν από 1 χρόνο (20/11/2013) και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ (Κίσσαβο), που στις 11/12/2014 συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατό του. Είμαστε περήφανες που έμειναν πιστοί, έως το τέλος της ζωής τους, στις αξίες και στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκαν όλη τους τη ζωή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Η απουσία τους είναι μεγάλη. Θα τους έχουμε όμως, εμείς και τα παιδιά μας, για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας.

Στη μνήμη τους, μέσω «Ριζοσπάστη», προσφέρουμε 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

Οι κόρες τους Ελένη και Τασούλα

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, προσφέρω στην ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση, το ποσό των 500 ευρώ.

Η σύζυγός του Βασιλική

***

Στη μνήμη των θυμάτων της ηρωικής ΞΗΡΟΒΡΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ που σφαγιάστηκαν στις 20 Νοέμβρη 1946 από τους φασίστες, η Κοτσαλίδου Ελλη προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας Κοκκινιάς 150 ευρώ.

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού και θείου ΜΠΑΜΠΗ ΓΚΟΛΕΜΑ που «έφυγε» από τη ζωή στις 19 Ιούλη του 2014, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας του Κόμματος.

Ο Μπάμπης Γκολέμας ήταν και παραμένει αγαπημένος στις καρδιές όλων όσοι τον γνώρισαν. Καλός σύντροφος, συμμετείχε στους ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες, με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση. Πιστός κι αταλάντευτος, «στα ράγια με το ΚΚΕ» όπως έλεγε ο πατέρας του, ο παππούς Μιλτιάδης. Σ' όλη του τη ζωή, στις διώξεις και στις φυλακίσεις, αλύγιστος.

Η αδελφή του Μαριάνθη,

τ' ανίψια του, Γιώργος και Βασίλης Σταμουλάκης

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, του θείου μου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ. Επίσης, στη μνήμη της μητέρας μου, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, προσφέρω 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

Φωτεινή Καλασούντα

***

φωτό 1

Σε τέταρτη μνημόσυνη θύμηση για τη συναγωνίστρια ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ που «έφυγε» από τη ζωή στις 17/11/10, στη μνήμη της, σημαδιακή μέρα που είναι του Πολυτεχνείου, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου για την Οικονομική Εξόρμηση του ακούραστου ΚΚΕ 550 ευρώ, για το παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Γαλατσίου 50 ευρώ και για χρονιάτικη συνδρομή στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» 100 ευρώ.

ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
Νώντας Χαϊδεμένος

  • Για το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» προσφέρει 100 ευρώ και η κόρη τους Χρυσάνθη Χαϊδεμένου - Μακρυγιάννη

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 6 χρόνια (από τις 14 Νοέμβρη 2008) από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και σύντροφός μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.

H γυναίκα του και τα παιδιά του, στη μνήμη του, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τα ιδανικά και τις αξίες που πάντα πάλευε.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΟΥ από το Πετροβούνι Αρκαδίας και της μητέρας μας αγωνίστριας ΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥΛΟΥ από το Ισσαρι Αρκαδίας, προσφέρουμε 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του Κανέλλος και Βασίλης

***

φωτό 1

Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΛΗΣ, πιστός μέχρι τέλους στα ιδανικά του σοσιαλισμού. Προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου, 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Λαμπρινή, τα παιδιά του.

***

Φωτο

Στη μνήμη του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΤΣΗ και του συντρόφου του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω των ΚΟ Ηλιούπολης.

Η σύζυγος, Αγλαΐα Βέτση

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

Eurokinissi

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ
***

φωτό 4

Ο Νικόλας Χρονόπουλος, στη μνήμη των αδελφών του: ΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ και ΛΟΥΛΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, προσφέρει 200 ευρώ στην ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στις 19 Νοέμβρη συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του σ. ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ.

Η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αδελφής μου ΔΩΡΟΘΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΥ, αγωνίστριας της ΕΑ και μαχήτριας του ΔΣΕ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω 100 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σούρπης Μαγνησίας.

Η αδελφή της

Αρετή Καμαροπούλου - Κατσάνου

***

φωτό 3

Στη μνήμη του αδελφού μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της ΙΙΙης Μεραρχίας του ΔΣΕ και των γαμπρών μας, ΘΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Θανάσης και Γεωργία Τσέντου

***

φωτό 1

Εκλεισαν 6 μήνες από τον απροσδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου συντρόφου μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Στην αλησμόνητη μνήμη του και για την πολύχρονη και συνεπή προσφορά του σε όλους τους αγώνες που έδωσε το ΚΚΕ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ιεράπετρας Λασιθίου.

Μαρία Χατζάκη - Κόκκινου

***

φωτό 1

Πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, πλήρης ημερών, ο σ. ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ (Φραγκίσκος) ΧΡΥΣΟΣ. Γεννήθηκε στις 31.5.1921, στον Πύργο της Τήνου. Η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 15 χρόνων χάνει τον πατέρα του και αγωνίζεται για να συντηρήσει τη μητέρα και τα 5 μικρότερα αδέλφια του. Το 1942 εντάσσεται στις γραμμές του ΕΑΜ και αναπτύσσει έντονη δράση. Ο ηρωικός Δεκέμβρης τον βρίσκει στην Αθήνα και μάχεται μαζί με τους συντρόφους του, είναι πλέον μέλος του ΚΚΕ. Στις 8 Μάη του '48 συλλαμβάνεται και εξορίζεται ενάμιση χρόνο στην Ικαρία, στη συνέχεια στο 4ο Τάγμα Μακρονήσου. Δεν λυγά, δεν υπογράφει δήλωση και τον μεταφέρουν στο ΕΣΑ Ι ΑΕΤΟ. Αντέχει και τον μετακινούν έως το τέλος του 1954 στον Αϊ - Στράτη. Εκεί παντρεύεται τη σύντροφο της ζωής του Βούλα με, περίπου, 3.000 «καλεσμένους», εξόριστους συντρόφους και συναγωνιστές του. Το 1967 συλλαμβάνεται από τη χούντα. Ο σ. Φραγκίσκος έως το τέλος της ζωής του συνέχισε αταλάντευτα να δίνει μάχες μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Τέτοια παραδείγματα συντρόφων μάς δίνουν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμη πιο επίμονα, για να έρθει η μέρα που θα ζούμε σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
Στη μνήμη του, προσφέρουμε, σύντροφοι και φίλοι, 210 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

  • Επίσης, στη μνήμη του, ο γιος του Δημήτρης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.
  • Στη μνήμη του σεβαστού μας φίλου ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, προσφέρουμε 40 ευρώ στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, που ήταν πιστός του σύντροφος, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

***

φωτό 1

Στις 17/11/2014, έκλεισαν 4 χρόνια από τη μέρα που έπαψε να χτυπά η φλογερή καρδιά του συναγωνιστή μας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗ. Πιστός στις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Ηταν πάντα παρών στις εκδηλώσεις της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ. Μέλος των ΔΣ της ΠΕΕΠΠ και της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Βικτωρία, τα παιδιά του και τα πολυαγαπημένα του εγγόνια προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», την καθημερινή του εφημερίδα, και 20 ευρώ στο περιοδικό «Εθνική Αντίσταση».

Επίσης, στη μνήμη του, το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βέροιας προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βέροιας Ανατολική.

***

φωτό 1

Πέρασαν 6 χρόνια απ' όταν «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Πάντα αγωνιστής και σε όλη τη ζωή του γνήσιος κομμουνιστής.

Στη μνήμη του, η κόρη του Κατερίνα προσφέρει στην ΚΟΒ Ανατολικών ΟΤΑ 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Για να μην ξεχνάνε όλοι όσοι τον γνώριζαν και να θυμούνται τη μορφή του συντρόφου ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που ήταν Γραμματέας της ΚΟΒ «ΜΕΤΑΞΑ» και χάθηκε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα κάτι τέτοιες φθινοπωρινές μέρες πριν από 6 χρόνια σε ηλικία, μόλις, 42 ετών. Για εμάς και για όσα χρόνια θα ζούμε θα παραμένει για πάντα το μικρό μας «Αλεκάκι». Επίσης, για το σεμνό σύντροφο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΤΟΥΦΑ που «έφυγε» ένα χρόνο αργότερα και που τον αγαπούσε σαν παιδί του, προσφέρουμε το μικρό ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μαραθόκαμπου Σάμου.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Η μάνα του και η αδερφή του

***

φωτο 1

Σήμερα, 16 Νοέμβρη 2014, συμπληρώνονται 6 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η μητέρα, σύζυγος και γιαγιά ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ, μετά από μια κοπιαστική πορεία, που κράτησε 91 χρόνια. Μας άφησε. Ομως εμείς, τα παιδιά της, θα τη νιώθουμε πάντα κοντά μας. Θα είναι πάντα ανάμεσά μας, γιατί είναι αδύνατον να ξεχάσουμε μια τέτοια «Μάνα». Ξεκίνησε από το νησί της, τη Σχοινούσα Αμοργού, μικρό παιδάκι, γεμάτη όνειρα για μια καλύτερη ζωή. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ και στην Αντίσταση. Πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της στο συνάνθρωπο, ως εθελόντρια νοσοκόμα του ΕΕΣ, στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Συνελήφθη, βασανίστηκε στο κολαστήριο της Μέρλιν και εξορίστηκε για τις ιδέες της, στο Τρίκερι και στη Μακρόνησο. Μα δε λύγισε, δεν «υπέγραψε», δεν απαρνήθηκε τα πιστεύω της για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, που σηματοδότησαν ολόκληρη τη ζωή της. Η εργατικότητά της, το ήθος της, η εντιμότητά της, η αγωνιστικότητά της αποτελούν φωτεινό ορόσημο, που δε θα σβήσουν ποτέ από την ψυχή των ανθρώπων που τη γνώρισαν και την αγάπησαν. Συνοδοιπόρος στο πλευρό της, για 50 ολόκληρα χρόνια, ο σεμνός, γλυκός, στοργικός, ηρωικός συναγωνιστής της, ο σύζυγός της Θωμάς. Για μας, τους δικούς της ανθρώπους, δεν «έφυγε». Θα είναι πάντα κοντά μας. Θα είναι πάντα η «Μαίρη» μας. Θα είναι πάντα εδώ, το αποκούμπι μας, το στήριγμά μας, ο ήλιος της ζωής μας. Θα είναι πάντα «η γλυκιά μανούλα μας». Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει και η ζωή της παράδειγμα για μας, τα παιδιά της, που νιώθουμε το ηθικό χρέος να συνεχίσουμε τους αγώνες της για έναν καλύτερο κόσμο, πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο.

Τιμώντας τη μνήμη της, η κόρη της, ο γαμπρός της και η πολυαγαπημένη της εγγονή προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ και στο «Ριζοσπάστη», αναγνώστρια του οποίου ήταν έως το τέλος της ζωής της.


ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ZAXΑΡΟΥΛΑ -ΛΟΥΛΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ZAXΑΡΟΥΛΑ -ΛΟΥΛΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΙΣΑΒΟΣ)
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΙΣΑΒΟΣ)

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ

Θανάσης Αθανασόπουλος
Θανάσης Αθανασόπουλος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ

ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥΛΟΥ

Χρονόπουλος Δημήτρης
Χρονόπουλος Δημήτρης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ - ΚΟΥΛΕΛΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ - ΚΟΥΛΕΛΗ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ

ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ
ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ

ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ (Φραγκίσκος) ΧΡΥΣΟΣ. Γεννήθηκε στον Πύργο Τήνου το 1921. Προσφορά μέσω ΚΟΒ Γκύζη
ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ (Φραγκίσκος) ΧΡΥΣΟΣ. Γεννήθηκε στον Πύργο Τήνου το 1921. Προσφορά μέσω ΚΟΒ Γκύζη


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ