ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 13 Μάη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ
φωτό

Με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από το θάνατο του λατρευτού μου συζύγου και συντρόφου της ζωής μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΓΚΑΝΗ, οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρω στη μνήμη του 50 ευρώ για ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

Η γυναίκα του, Δήμητρα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΠΑΝΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΥ και του γιου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ προσφέρω 50 ευρώ.

Μαίρη Σταθάκου

***

Το Παράρτημα Φιλαδέλφειας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» στη μνήμη των αγωνιστών που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην πάλη του λαού.

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ αποχαιρετά την συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ, η οποία πέθανε την Τετάρτη 11/5 και κηδεύτηκε χτες, Πέμπτη, στην Καβάλα.

Κόρη του καπνεργάτη Κώστα Μπεκιάρη, γεννήθηκε στην πόλη μας το 1930 και έφηβη ακόμη εντάχθηκε στο κίνημα, στις γραμμές της ΕΠΟΝ, και αργότερα στην ΕΔΑ και το ΚΚΕ. Συμμετείχε σε όλους τους λαϊκούς αγώνες και εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας της περιόδου 1965 - 1967, επί δημαρχίας Κώστα Τσολάκη και προεδρίας Γρηγόρη Μπαχάρη, και ολοκλήρωσε τη θητεία της, μετά τη μεταπολίτευση, το 1974. Ηταν σύζυγος του Μακρονησιώτη αγωνιστή Κώστα Αποστολακάκη.

Εως το τέλος της ζωής της έμεινε πιστή στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, υπηρέτησε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ την υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης, της κατάργησης της εκμετάλλευσης.

Η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους της.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ