ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 5 Γενάρη 2008 - Κυριακή 6 Γενάρη 2008
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανακοίνωση για την Οικονομική Εξόρμηση

Η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ εκτιμά ότι η κάλυψη του πλάνου κατά 61,40%, με τη συμπλήρωση του πρώτου μήνα από την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης, αποτελεί σημαντική επιτυχία των Κομματικών Οργανώσεων. Είναι ένα μεγάλο βήμα προς την υπερκάλυψη του πλάνου, γεγονός που θα έχει ξεχωριστή οικονομική και πολιτική σημασία.

Η ανταπόκριση του λαού να ενισχύσει οικονομικά το ΚΚΕ, επιβεβαιώνει τη διεύρυνση του κύρους και της επιρροής του στην εργατική τάξη, στα λαϊκά στρώματα, στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους της επιστήμης και της τέχνης. Είναι χιλιάδες αυτοί που αισθάνονται την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ, ανάμεσά τους και αρκετοί που δε συμφωνούν σε όλα μαζί του ή δεν είναι ακόμη ψηφοφόροι του.

Η Γραμματεία της ΚΕ θεωρεί ότι μπορούμε, δουλεύοντας με σχέδιο, με ενθουσιασμό και με μαχητικότητα, να ελαχιστοποιήσουμε τις όποιες αδυναμίες και κενά εμφανίστηκαν τον πρώτο μήνα της Εξόρμησης, με στόχο να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν.

Καλεί τα μέλη του Κόμματος, τους ΚΝίτες και τις ΚΝίτισσες, τις χιλιάδες φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, να εντείνουν τις προσπάθειές τους με στόχο την υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου, καθώς και του πλάνου όλων των Κομματικών Οργανώσεων.

Κριτήριο για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης είναι η κάλυψη και υπερκάλυψη των στόχων που έχουν τεθεί από το σύνολο των ΚΟΒ, από όλα τα μέλη και τα στελέχη κάθε Οργάνωσης, δείκτες που συνδέονται άμεσα με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, ιδιαίτερα φέτος, που συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυσή του. Σε αυτή την κατεύθυνση να ανοιχτούμε πιο πλατιά στο λαό, επιδιώκοντας να πολλαπλασιαστεί σε σχέση με προηγούμενα ο αριθμός των ενισχυτών του Κόμματος. Να κάνουμε την Οικονομική Εξόρμηση αφετηρία για μια νέα πιο ουσιαστική επικοινωνία του ΚΚΕ με το λαό και τη νεολαία, για τη διεύρυνση των πολιτικών δεσμών μαζί τους.


Η Γραμματεία της ΚΕ καλεί όλες τις Οργανώσεις να οργανώσουν πιο καλά την άμιλλα μεταξύ τους αλλά και τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις Περιοχών.

-- Στην 1η Κομματική Οργάνωση Περιοχής θα δοθεί, σε ειδική εκδήλωση, η σημαία του Κόμματος για την Οικονομική Εξόρμηση, καθώς και ένας (1) συμβολικός πίνακας ζωγραφικής.

-- Στη 2η Κομματική Οργάνωση η συλλογή των «Απάντων του Λένιν» και επίσης ένας (1) πίνακας.

-- Στην 3η Κομματική Οργάνωση το 9τομο έργο των «Επίσημων Κειμένων του ΚΚΕ» και το σύνολο των εκδόσεων της «Μικρής Μαρξιστικής Βιβλιοθήκης».

3/1/2008

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ