ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 30 Δεκέμβρη 2001
Σελ. /24
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Πλούσια συγκομιδή

O Κώστας Κεντέρης και η Κατερίνα Θάνου χάρισαν άλλα δύο μετάλλια στη χώρα μας

Sportidea

O Κώστας Κεντέρης και η Κατερίνα Θάνου χάρισαν άλλα δύο μετάλλια στη χώρα μας
Σε συνεχή ανοδική τάση ενόψει και 2004 δείχνουν να είναι οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες του κλασικού αθλητισμού όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε. Σε μια μεταολυμπιακή περίοδο οι αθλητές-τριες της χώρας μας έδειξαν το ταλέντο τους χαρίζοντας μερικά ακόμα μετάλλια και σημαντικές διεθνείς επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΕΝΤΜΟΝΤΟΝ

Κορυφαίο γεγονός για το 2001 ήταν το ραντεβού στο Εντμοντον του Καναδά, όπου η χώρα μας κατέλαβε την 14η στον κόσμο με συγκομιδή 4 μεταλλίων. Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ: Ο Ελληνας σπρίντερ και φέτος, όπως και πριν από ένα χρόνο στους Ολυμπιακούς, έκανε τους πάντες να μιλάνε για αυτόν. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ σημειώνοντας και νέο πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 20.03. Για άλλη μια χρονιά επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο αγώνισμα και τον τίτλο του ως ο καλύτερος «λευκός» σπρίντερ.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΤΣΙΟΥΔΗΣ: Ο ακοντιστής από το Διδυμότειχο κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό με βολή στα 89.95, αν και αγωνίστηκε τραυματισμένος στον ώμο. Επίσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων στη Μαδρίτη σημείωσε και την καλύτερη φετινή βολή με 91.27

ΜΙΡΕΛΑ ΜΑΝΙΑΝΙ: Και στον ακοντισμό των γυναικών τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδανικά για τη χώρα μας. Η Μιρέλα Μανιάνι κατέκτησε τη δεύτερη θέση με βολή στα 65.78.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ: Η «φτερωτή» Κατερίνα για άλλη μια φορά ανέβηκε στο βάθρο των 100μ. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 10.91.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ: Στο παρά κάτι έχασε το βάθρο η Ελληνίδα δισκοβόλος που ήταν τέταρτη με βολή στα 65.50. Πάντως ακόμα και έτσι αποτελεί σημαντική επιτυχία για την Αναστασία Κελεσίδου.

ΕΘΝΙΚΗ 4Χ100 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, αποτελούμενη από τις Κοκλώνη, Πατσού, Καϊδατζή, Θάνου, πήρε την πρόκριση σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Εκεί πήραν την έβδομη θέση με χρόνο 43.25 αφήνοντας πίσω της μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της σκυταλοδρομίας, τη Ρωσία. Η πρόκριση στον τελικό αποτελεί σημαντική επιτυχία και αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

ΝΙΚΗ ΞΑΝΘΟΥ: Η όμορφη Ροδίτισσα κατάφερε και αυτή ξεπληρώσει τις αποτυχίες παλαιότερων χρόνων. Με άλμα στα 6.76 μέτρα πήρε την έκτη θέση στο μήκος και έδειξε ότι έχει ακόμη πολλά να δώσει.

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ: Η νεαρή αθλήτρια κατάφερε να ανεβάσει κατά μια τη θέση που πήρε στους Ολυμπιακούς Αγώνες (11η) καθώς ήταν 10η στα 20.000μ βάδην. με χρόνο 1ώρα 34.56.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ: Πολύ καλή εμφάνιση της Ελληνίδας αθλήτριας στα 10.000 μέτρα, αφού κατέλαβε την 16η θέση συντρίβοντας το πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 32.31.46. Το προηγούμενο ρεκόρ της χώρας μας ήταν 32.34.87 και το είχε σημειώσει στις 18 Ιούνη του 1997.

ΠΟΠΗ ΟΥΖΟΥΝΗ: Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της σφαιροβολίας. Τα 61.82 μέτρα που πέτυχε στην τρίτη της βολή στον προκριματικό δεν ήταν αρκετά να της δώσουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων (Αμστερνταμ) ενώ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τύνιδας ήταν πρώτος. Στην Πανεπιστημιάδα του Πεκίνου ήταν 4ος σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ 48.87.

ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΑΤΟΥΜΑΣ: Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων που έγινε στο Γκροσέτο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΟΥΠΑΚΗΣ: Στην ίδια διοργάνωση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΕΡΟΥΣΗΣ: Κατέλαβε την τρίτη θέση στα 3.000μ στιπλ στο Ευρωπαϊκό των εφήβων.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΡΚΙΖΟΓΛΟΥ: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο δέκαθλο των Μεσογειακών Αγώνων.

ΑΡΕΤΗ ΑΜΠΑΤΖΗ: Αναδείχτηκε πρώτη στη δισκοβολία των Μεσογειακών Αγώνων.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΡΡΑ: Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων της Ιταλίας.

ΑΡΗΣ ΓΚΑΒΕΛΑΣ: Χρυσό μετάλλιο στα 100μ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τύνιδας με χρόνο 10.14 που αποτελεί την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για τη χώρα μας και φυσικά ατομικό ρεκόρ του.

ΠΑΛΗ
Ελαμψαν Κουτσιούμπας και ... απουσίες

Το πρόσωπο που ξεχώρισε φέτος για την ελληνική πάλι Ξενοφώντας Κουτσιούμπας

Sportidea

Το πρόσωπο που ξεχώρισε φέτος για την ελληνική πάλι Ξενοφώντας Κουτσιούμπας
Τα πιο σημαντικά γεγονότα για την Πάλη τη χρονιά που πέρασε, ήταν αναμφισβήτητα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής που διεξήχθη στην Πάτρα καθώς και το αντίστοιχο της Ελευθέρας που έγινε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ομως, οι αγώνες που η ελληνική αποστολή κατέκτησε τα περισσότερα μετάλλια ήταν στους Μεσογειακούς. Και αυτό γιατί, ιδιαίτερα στο Παγκόσμιο της Πάτρας, η χώρα μας είχε σημαντικές απουσίες όπως αυτή του 4ου Ολυμπιονίκη στο Σίδνεϊ, Κώστα Θάνου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό όπως και αυτή του Καρντάνοφ που υπέστη διάστρεμμα. Στην ίδια διοργάνωση, οι Ελληνες αθλητές δεν κατάφεραν να κάνουν την καλή εμφάνιση που είχε ανάγκη η αποστολή εκτός φυσικά του Ξενοφώντα Κουτσιούμπα, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, δεν έλειψαν και εκεί οι διακρίσεις με πρωταγωνίστριες τις Πουμπουρίδου και Τσιμπανάκου.

Ο Ξενοφώντας Κουτσιούμπας

Ο Κουτσιούμπας έκανε την έκπληξη στο Παγκόσμιο της Πάτρας, καθώς στην παρθενική του εμφάνιση σε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση, στην κατηγορία των 130 κιλών επικράτησε στο... μικρό τελικό του Βούλγαρου, με τις πολλές περγαμηνές, Σεργκέι Μουρέικο με 8-0 στα σημεία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Αυτό ήταν το δεύτερο χάλκινο μετά από αυτό που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, στην ίδια κατηγορία στα 130 κιλά, αφού ηττήθηκε στην παράταση 3-2 από τον Γεωργιανό Τσουρτσούμα.

Αμιράν Καρντάνοφ

Ο... χάλκινος Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, στην κατηγορία των 54 κιλών των Μεσογειακών Αγώνων της Τυνησίας ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Από την άλλη, στο Παγκόσμιο Ελευθέρας της Βουλγαρίας, αν και τραυματίας κατατάχθηκε 9ος μετά από δύο νίκες και μια ήττα.

Μπέσικ Ασλανασβίλι

Μετά τον Καρντάνοφ, ο Μπέσικ Ασλανασβίλι, στην κατηγορία των 63 κιλών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Αφταντίλ Ξανθόπουλος

Ο Ελληνας παλαιστής, στα 97 κιλά, κέρδισε στον τελικό της κατηγορίας του στους αγώνες της Τυνησίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Θέμης Ιακωβίδης

Αλλος ένας Ελληνας παλαιστής ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στους Μεσογειακούς αγώνες. Ο Ιακωβίδης, κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία των 58 κιλών.

Γιάννης Αθανασιάδης

Ο Ελληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στους Μεσογειακούς Αγώνες της κατηγορίας των 76 κιλών.

Λάζαρος Λοϊζίδης

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας των 85 κιλών της ελευθέρας πάλης στους αγώνες της Τυνησίας, ανέβηκε ο Λάζαρος Λοϊζίδης, καθώς γνώρισε την ήττα στον τελικό.

Θεόφιλος Αμπατζής

Στην κατηγορία των 130 κιλών, των Μεσογειακών Αγώνων, ο Αμπατζής, ο οποίος αν και τραυματίας, κατάφερε να καταλάβει την τρίτη θέση.

Θεοχάρης Κεμερίδης

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Θεοχάρης Κεμερίδης στους Μεσογειακούς Αγώνες, αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 69 κιλών της ελευθέρας πάλης. Ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε στην παράταση του «μικρού» τελικού.

Απόστολος Τασκούδης

Ο Ελληνας αθλητής, αγωνίστηκε στην κατηγορία των 58 κιλών του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων Ελευθέρας και στον τελικό ηττήθηκε 10-2 από το Ρώσο Χατζιμουράτ, κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο.

Γιώργος Κουτσιούμπας

Ο Ελληνας πρωταθλητής της κατηγορίας των 97 κιλών κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων ελληνορωμαϊκής που διεξήχθη στη Ναντ της Γαλλίας, μετά την ήττα του στον τελικό από τον Ρώσο Μπαρόεφ με 1-4 στα σημεία.

Σοφία Πουμπουρίδου

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελευθέρας που έγινε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, αφού επικράτησε με 6-0 επί της Ρωσίδας πολύπειρης Νατάλια Γκούτσκινα, στον τελικό της κατηγορίας των 51 κιλών. Στην ίδια κατηγορία, η Πουμπουρίδου ανέβηκε ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου αυτή τη φορά στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Κωνσταντίνα - Κατερίνα Τσιμπανάκου

Η Τσιμπανάκου, στην κατηγορία των 54 κιλών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης νεανίδων που διεξήχθη στην πόλη Μαρτινί της Ελβετίας, καθώς ηττήθηκε στον τελικό με 5-2 στα σημεία από τη Γαλλίδα, Βανέσα Μπουμπριέ. Παράλληλα, στα 56 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες όπως και για την ίδια κατηγορία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ
«Δυνάμωσαν» οι... γροθιές

Σπουδαίες επιτυχίες για τα δεδομένα της ελληνικής πυγμαχίας ήταν αυτές που σημείωσαν σε διεθνές επίπεδο οι ελληνικές... γροθιές τη χρονιά που πέρασε.. Οι ελληνικές αποστολές πανηγύρισαν μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες στους άνδρες και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις γυναίκες, αφήνοντας υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Κώστας Πετρόπουλος

Ο Ελληνας πυγμάχος κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθη στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, όπου και ηττήθηκε στον τελικό των 71κ με διακοπή στο β` γύρο από τον Βρετανό Τζέφρι, κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο.

Αριστοτέλης Μπερδές

Ο νεαρός Μπερδές έφτασε μέχρι τον ημιτελικό των 91κ στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων. Εκεί, αν και ηττήθηκε με διακοπή στο β` γύρο από τον Ρώσο Μιχαήλ Σεμένοφ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Αρτουρ Μικελιάν

Ο Μικελιάν ήταν ένας από τους τρεις που πήραν το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τυνησίας. Ο Ελληνας αθλητής γνώρισε την ήττα από τον Τυνήσιο Τσουλάσι με 5-2 στα σημεία, στον ημιτελικό της κατηγορίας των 54 κιλών και κατέλαβε την τρίτη θέση. Στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που έγιναν στο Μπέλφαστ, κατέλαβε την 8η θέση που ήταν και η καλύτερη από ελληνικής πλευράς.

Σπύρος Ιωαννίδης

Ο Ιωαννίδης, στην κατηγορία των 67 κιλών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες χάρη στη νίκη του επί του Κροάτη Περό με 6-2.

Γιώργος Γαζής

Στην κατηγορία των 71 κιλών, ο Γαζής έγινε ο τρίτος Ελληνας που ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, αφού επικράτησε του Σύρου Ενεμπά με 10-7.

Γυναικεία πυγμαχία

Στις γυναίκες, αν και δεν ανήκουν στα Ολυμπιακά Αθλήματα, οι επιτυχίες ήταν αρκετές και ιδιαίτερα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Γαλλία. Η Νικολέτα Καυγά (63,5 κιλά) ήταν η μόνη από ελληνικής πλευράς που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ οι Ελευθερία Παλαιολόγου (48 κιλά), Καλλιόπη Γεϊτσίδου (54 κιλά) και Μαρίνα Χατζοπούλου (60 κιλά) κατέκτησαν την τρίτη θέση και συνεπώς το χάλκινο μετάλλιο.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
«Ούριοι άνεμοι»

Στην ...κορυφή του κόσμου έφτασε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Κακλαμανάκης

Sportidea

Στην ...κορυφή του κόσμου έφτασε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Κακλαμανάκης
Συνεπείς στο ραντεβού τους με τη διάκριση ήταν και αυτή τη χρονιά οι Ελληνες και οι Ελληνίδες ιστιοπλόοι. Ξετυλίγοντας το «κουβάρι» των επιτυχιών για τα ελληνικά χρώματα βλέπουμε στο δρόμο πολλά και σημαντικά ονόματα, που δίνουν ελπίδες για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ: Κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία «Μιστράλ» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Σαρωνικό.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Αναδείχτηκε «χρυσός» στα «ΦΙΝΝ» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής στην ίδια κατηγορία.

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ- ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΣΟΥΛΦΑ: Κατέκτησαν την πρώτη θέση στα «470» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και του Ευρωπαϊκού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΑΠΠΑΣ: Πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα «Μιστράλ» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων και την 2η θέση στην ίδια κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

ΒΥΡΩΝ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ: Αναδείχτηκε 2ος παγκόσμιος πρωταθλητής στα «Μιστράλ» στη διοργάνωση των εφήβων.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΗΣ- ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ: Κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία των «470», του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Ανοδικά βήματα

Διαφορετική από ό,τι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ήταν η φετινή χρονιά για την ελληνική κολύμβηση. Τα «δελφίνια» της χώρα μας είχαν σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμφάνιση, προσφέροντας στη χώρα μας σημαντικές διεθνείς διακρίσεις. Παράλληλα έδειξαν ότι βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο προκειμένου η ελληνική κολύμβηση να ανέβει τα σκαλοπάτια σε διεθνές επίπεδο.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Πήρε την 7η θέση στα 400μ. ελεύθερο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών της Φουκουόκα, ενώ αναδείχτηκε δύο φορές «χρυσός» Μεσογειονίκης.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ: Αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης εφήβων στα 200μ. πεταλούδα, στους αγώνες της Μάλτας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΗΣΙΜΟΣ: Ηταν 3ος στα 400μ. ελεύθερο και στα 1.500μ. στο ίδιο αγώνισμα, στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Μάλτα.

ΖΩΗ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ: Η νεαρή αθλήτρια κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης κολυμβήτριας για το 2001 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων της Μάλτας, όπου κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 200μ. και 400μ. ελεύθερο. Επίσης στους Μεσογειακούς Αγώνες κατέκτησε ένα χρυσό (200μ. ελεύθερο) και δύο ασημένια (4χ100μ., 4χ200μ. ελεύθερο).

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πάλι... κόκκινο

Τον 42ο τίτλο του από καταβολής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης κατέκτησε και τυπικά ο Ολυμπιακός στο φετινή 70ή διοργάνωση, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Πειραιά εκτός από την πρωτιά στη γενική βαθμολόγια κυριάρχησε και στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Η τελική βαθμολογία: Γενική: Ολυμπιακός 333β., Γλυφάδα 213β., Πανελλήνιος 191β. ΑΝΔΡΩΝ: Ολυμπιακός 184β., Γλυφάδα 137β., Πανελλήνιος 109β. ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ολυμπιακός 144β., ΠΑΟΚ 101β., Αρης Θεσσαλονίκης 92β.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2001
Κείμενα: Μπάμπης ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ_

Κείμενα:

Μπάμπης ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Πέτρος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ



Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ