ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 30 Απρίλη 2021 - Κυριακή 2 Μάη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΟ 3

Στις 30 Απρίλη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του κομμουνιστή γιατρού ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο Κόμμα και στην υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη των ηρωικών αδερφών του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ανταρτοΕΠΟΝονίτη που εκτελέστηκε στις 23/2/1944 από τους ναζί, και του ΡΗΓΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, λοχαγού του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που εκτελέστηκε στις 5/3/1951 στο Επταπύργιο μαζί με τον Ν. Νικηφορίδη, η οικογένειά του προσφέρει στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 300 ευρώ για την ενίσχυση των αγώνων του.

Αναστασία Παραθυρά - Μιλτιάδης Παραθυράς - Ανθή Παραθυρά

***

Στη μνήμη της αδερφής μου ΣΑΒΒΟΥΛΑΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ, που σκοτώθηκε στα Λιβάδια Βίνιανης στις 9 Απρίλη 1948, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περισσού.

Η επιστολή που στάλθηκε στην οικογένεια από την Ταξιαρχία Δυτικής Στερεάς, αναγγέλλοντας τον θάνατό της, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο παλληκαρίσιος θάνατος της κόρης σας δεν είναι κάτι τυχαίο. Στο θάνατό της μέσα εκδηλώνεται η ανειρήνευτη πάλη που κάνει ο λαός μας ενάντια στα μαύρα στοιχεία του φασισμού, ξένα και ντόπια. Ο τρόπος που αντιμετώπισε τον μισητό εχθρό η κόρη σας και προτίμησε τον τίμιο θάνατο από την ατιμωτική αιχμαλωσία, ανασταίνει τις παραδόσεις του 1821, θυμίζει τις ηρωικές Σουλιωτοπούλες, είναι συνέχεια των θυσιών των αγωνιστριών της Εθνικής Αντίστασης, δείχνει πως η Ελληνίδα δεν ανέχεται τη σκλαβιά και προτιμάει τον θάνατο από την ατιμωτική ταπείνωση.

Το παράδειγμα της Σαββούλας θα στέκεται πάντα ένα φωτεινό σύμβολο για τη στάση που θα κρατήσουν οι αγωνιζόμενες Ελληνίδες της Δυτικής Στερεάς στον αγώνα τους για την ίδια την ύπαρξή τους, την αξιοπρέπειά τους, για την υπόθεση του Λαού μας, αγώνα που επισφράγισε με την ίδια της τη ζωή η ηρωική σας κόρη, η αξέχαστη συναγωνίστρια Σαββούλα (...)

ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΡΗΓΑΣ
Με την διαβεβαίωση ότι συμμετέχουμε και μεις ολόψυχα στο πένθος σας για τον πρόωρο χαμό της αλησμόνητης κόρης σας σας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και σας υποσχόμαστε, εκφράζοντας τη γνώμη των παλληκαριών της Ταξιαρχίας μας, πως θα εκδικηθούμε τον θάνατό της και ότι η εικόνα της θα γίνει για μας φλάμπουρο που θα μας οδηγάει στην πάλη μας για το τσάκισμα του φασισμού, για την τελική νίκη».

Παράκληση, επειδή δεν την γνώρισα ποτέ, ούτε έχει σωθεί κάποια οικογενειακή φωτογραφία, αν γνωρίζει κάποιος κάτι για την Σαββούλα Πριόβολου, να επικοινωνήσει με τον «Ριζοσπάστη».

Ο αδερφός της, Δημήτρης Πριόβολος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΦΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ιδρυτή, προέδρου και ακούραστου εργάτη του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, στρατιώτη των μαρξιστικών ιδεών, που με απαρέγκλιτη συνέπεια και ανιδιοτέλεια αφιέρωσε όλη του τη ζωή στους αγώνες του Κόμματος για έναν καλύτερο κόσμο, η σύζυγός του Λέλα Γεωργιάδου και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ BOΡΓΙΑΖΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, που στις 12/11/2017 «έφυγε» από τη ζωή, ο γιος του Κυριάκος και σύζυγός του Χριστίνα, ενόψει της Πρωτομαγιάς, προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ

Την 1η του Μάη γεννήθηκε η αγαπημένη συντρόφισσα, συναγωνίστρια και μονάκριβή μου φίλη ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, που «έφυγε» πριν από 9 μήνες. Στη μνήμη της προσφέρω στο κόμμα που αγάπησε και τίμησε με την παρουσία της και τους αγώνες της, στο ΚΚΕ, 50 ευρώ, ευχόμενη κάθε επιτυχία στο 21ο Συνέδριό του, μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

Ελένη Παπαδοπούλου

***

ΦΩΤΟ

ΑΝΝΙΝΟΥ ΝΙΚΗ
ΑΝΝΙΝΟΥ ΝΙΚΗ
Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΡΑΛΗ η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα Τούλα προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ. Πέρασαν 26 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Γιάννης μετανάστευσε στη Γαλλία το 1969. Αγωνίστηκε ενάντια στη δικτατορία. Το σπίτι του, το μαγαζί του αργότερα, ήταν απάγκιο για τη φιλοξενία Ελλήνων αγωνιστών κυνηγημένων από τη δικτατορία. Διετέλεσε πρόεδρος των Ελλήνων εργαζομένων στο Παρίσι. Ηταν μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Τον έχουμε πάντα στην καρδιά και τη σκέψη μας, καθώς και το παράδειγμά του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μητέρα - γιαγιά, αγωνίστρια κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Μέρα Μαγιού μας «έφυγες». Θα είσαι πάντα το φωτεινό μας παράδειγμα. Η οικογένειά της δίνει 50 ευρώ για να τιμήσει τη μνήμη της ΝΙΚΗΣ ΑΝΝΙΝΟΥ μέσω ΚΟΒ Αργοστολίου.

***

ΦΩΤΟ

Για το 21ο Συνέδριο του Κόμματός μας προσφέρω 500 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου μου ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ που σ' όλη του τη ζωή υπερασπίστηκε σε συνθήκες νόμιμες και παράνομες τις αξίες και αρχές του ΚΚΕ. Με τη ζωή και τη στάση του τίμησε επάξια τον τίτλο του μέλους του Κόμματος έως την τελευταία του ανάσα. Η ζωή του καθώς και χιλιάδων συντρόφων που πορεύτηκαν στην αγωνιστική διαδρομή του Κόμματος είναι παρακαταθήκη να συνεχίσουμε στα χνάρια τους.

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Η γυναίκα του Βάσω Ασμάνη

***

ΦΩΤΟ

Παραμονές της ονομαστικής του γιορτής, θυμόμαστε με νοσταλγία και τιμάμε τη μνήμη του αγαπημένου μας θείου ΓΙΩΡΓΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, προσφέροντας μέσω του «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα ανίψια του από τη Θεσσαλονίκη, Γιάννης και Γεωργία

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που «έφυγες», στις 21/4/2014. Ομως, τώρα σε βλέπω μόνο με τα μάτια της καρδιάς μου. Είναι συντριπτική η έλλειψη, η οδύνη, δεν μπορεί να βοηθήσει τις άλλες ισορροπίες της ζωής, γιατί άφησες το μεγάλο αποτύπωμά σου στην καρδιά μου. Η μνήμη, όπως είπε ο Σεφέρης, όπου και να την αγγίξεις πονάει. Τα χρόνια περνάνε, το ποτάμι της ζωής κυλάει στην κοίτη του, η μνήμη όμως δεν ξεθωριάζει.

Είσαι πάντα στη μνήμη μου, καλέ μου κι ακριβέ μου ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, σε μια μακριά και δύσκολη πορεία πολλών χρόνων. Στην άσβεστη μέσα μου μνήμη σου προσφέρω στο κόμμα, το ΚΚΕ, το ποσό των 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Περισσού.

Η γυναίκα σου, Ελένη Παπαθανασίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, που «έφυγε» πριν από έναν χρόνο από τη ζωή, η σύζυγός του Γεωργία και η κόρη του Τάνια προσφέρουμε στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν έξι μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα στη ζωή και τον αγώνα ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ.

Συντρόφισσα, την 1η Μάη ήταν τα γενέθλιά σου, το σημαντικότερο όμως για σένα ήταν ότι τα γενέθλιά σου τα γιόρταζες για δεκαετίες στο δρόμο, στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις, εκεί στη μεγάλη γιορτή της τάξης σου, που για αυτήν αφιέρωσες τον περισσότερο από τον σύντομο χρόνο της ζωής σου.

Κική, ήσουν καλή σύζυγος, μητέρα, συντρόφισσα, μα πάνω από όλα ήσουν άνθρωπος με την πραγματική σημασία της λέξης και αυτό ήταν το σημαντικότερο που κάνει και την απουσία σου πιο έντονη για μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
Ακριβή μου συντρόφισσα, την 1η Μάη θα βρεθούμε ξανά στο δρόμο, θα είσαι και εσύ μαζί μας στο δρόμο του αγώνα, για να γίνουν πράξη τα όνειρά σου, τα όνειρά μας για να περάσουμε το συντομότερο το γεφύρι που οδηγεί στη σοσιαλιστική κοινωνία.

Ο άντρας σου Βαγγέλης και τα παιδιά σου, Σοφία - Μαργαρίτα - Μπάμπης προσφέρουν στη μνήμη σου, στο ΚΚΕ, που τόσο πολύ αγάπησες, 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας φίλου ΑΡΤΕΜΗ ΝΟΜΙΚΟΥ προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Βασίλης, Εύα

***

Στη μνήμη της συζύγου μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΖΑΚΙΝΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από λίγες μέρες, μέλους της ΕΠΟΝ Βύρωνα, προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα και 30 ευρώ στο Παράρτημα Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Ο σύζυγος και μαχητής του ΕΛΑΣ στο 12ο Σύνταγμα Αχαΐας, Παναγιώτης Ζακίνης

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Μάη συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μου σύντροφος, στη ζωή και στον αγώνα, ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1931 και από το 1952 ήταν μέλος του ΚΚΕ. Υπηρέτησε στην 7η Μεραρχία του ΔΣΕ στη Θράκη μέχρι το τέλος του πολέμου και στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς, αρχικά στη Βουλγαρία και στη συνέχεια στη Δρέσδη της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας.

ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Εγινε μηχανουργός και εργάστηκε σε εργοστάσιο στην πόλη Καρλ Μαρξ Στατ μέχρι το 1966, όπου για μεγάλο διάστημα ήταν υπεύθυνος της Οργάνωσης των πολιτικών προσφύγων. Παράλληλα, ανέλαβε και έφερε σε πέρας σοβαρές κομματικές αποστολές, σε συνθήκες που σφραγίζονταν από τις διώξεις κατά του ΚΚΕ και του κινήματος στην Ελλάδα.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1950 φοίτησε στην κομματική σχολή «Νίκος Μπελογιάννης». Το 1966 εγκαταστάθηκε στο Βερολίνο, όπου ανέλαβε κομματικά καθήκοντα, στα οποία ανταποκρίθηκε με ανυστεροβουλία και εργατικότητα. Εως το 1989 υπηρέτησε πιστά και αφοσιωμένα από διάφορες θέσεις το Κόμμα και ήταν στέλεχος της Οργάνωσης του ΚΚΕ στο Βερολίνο. Μετά τις αντεπαναστατικές ανατροπές του 1989 - 1991 συνέχισε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, ως μέλος και στέλεχός του, να αγωνίζεται ακούραστα για τα δικαιώματα των μεταναστών, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στη μνήμη του αλησμόνητου συντρόφου μου προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω ΚΟ Βερολίνου.

Βαΐτσα Πουρζιτίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗ, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, που τόσο αγαπούσε η σ. Βαγγελιώ, 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Εκπαιδευτικών.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην κόρη της Βαγγελιώς, την συντρόφισσα Μαντώ Ζαμπούνη.

Μ. Α.

***

ΦΩΤΟ

Στον αγαπημένο μου θείο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟ, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, πιστός στα ιδανικά και τις αξίες του μέχρι τέλους, αντί στεφάνου προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Σάμης.

Η ανιψιά σου, Αννα Ποταμιάνου - Κλαουδάτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΥΡΑΣ ΚΟΥΤΗΡΗ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα από κοντά μας, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πατησίων.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Γιώργος και Νινέττα Σωτηροπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΜΙΧΑΗΛ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, οι αδερφές Κούλα Αγαπάκη και Ηρώ Δανδάλη προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ, μαχητή του ΔΣΕ, από το Κοπανάκι Μεσσηνίας, που δολοφονήθηκε σε ηλικία 19 ετών μέσα στο χωριό του από χίτες και χωροφύλακες το Μάη του 1949, η αδερφή του Μακρινού Βασιλική προσφέρει 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βιοτεχνών.

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Απρίλη «έφυγε» από κοντά μας αναπάντεχα ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ένας άνθρωπος υπέροχος, ξεχωριστός και αγαπητός σε όσους τον έζησαν ή απλά τον γνώρισαν. Πιστός στις ιδέες του, τις έκανε πράξη μέσα από την επιστήμη του, την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση και εντιμότητα μέχρι το τέλος. Θα τον κρατάμε ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας για πάντα.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής, το ποσό των 100 ευρώ. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας Χριστόφορε, όπου και αν πας...

Οικ. Κ. Χαραλαμπίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΓΑΡΑ προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Μιχάλης Τσιγάρας του Λάμπρου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΖΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Χαριλάου τα παιδιά του Χρήστος Τζούρας και Αθηνά Τζούρα προσφέρουν 90 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ο Θανάσης γεννήθηκε το 1937 στη Σπηλιά Κισσάβου Λάρισας. Καταγόταν από οικογένεια αγροτών αγωνιστών. Από το 1958 ξεκίνησε να εργάζεται ως οικοδόμος στη Λάρισα. Από νεαρή ηλικία πήρε μέρος στο εργατικό κίνημα. Ανέπτυξε δράση στα οικοδομικά σωματεία όπου και εκλεγόταν στο ΔΣ για πολλά χρόνια. Μετά τη συνταξιοδότησή του δεν σταμάτησε τη δράση του. Συνέχισε στο συνδικαλιστικό κίνημα των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Εκλεγόταν για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων Λάρισας. Ο σ. Θανάσης έγινε μέλος του ΚΚΕ σε νεαρή ηλικία, τίμησε την ιδιότητα του μέλους μέχρι το τέλος της ζωής του παλεύοντας για την αλλαγή της κοινωνίας, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Εκανε το χρέος του ως άνθρωπος και ως κομμουνιστής στο ακέραιο.

ΤΑΚΗΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΡΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΡΑΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΩ) ΖΑΜΠΟΥΝΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΩ) ΖΑΜΠΟΥΝΗ
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΟΥΡΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΟΥΡΑΣ
Προσφορά στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Η «Σύγχρονη Εποχή», ανταποκρινόμενη για μια ακόμη χρονιά στην έκκληση του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει οικονομική ενίσχυση ύψους 70.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των αναγκών του, στη σοβαρή προσπάθεια που κάνει για τη φροντίδα και την περίθαλψη ηλικιωμένων αγωνιστών.

Προσφορά

Ο Αποστόλης Κουφάκης προσέφερε για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω της Λέσχης Φίλων Ουγγαρίας, το ποσό των 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ