ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2017
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 9 - 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»

Τα 20.000 φύλλα προσέγγισε η μέση διακίνηση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» για τους μήνες Σεπτέμβρη και Οκτώβρη 2017
Τα 20.000 φύλλα προσέγγισε η μέση διακίνηση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» για τους μήνες Σεπτέμβρη και Οκτώβρη 2017
Μαχητικά προετοιμάζουν οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ τη μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκέμβρη. Τα πλάνα που μπαίνουν από τις ΚΟΒ και τις ΟΒ είναι φιλόδοξα, με στόχο να πραγματοποιήσουν πλατύ άνοιγμα και η εφημερίδα να φτάσει σε δεκάδες χιλιάδες εργατοϋπάλληλους, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους και νέες. Θυμίζουμε ότι από το ερχόμενο Σάββατο μια νέα σελίδα ανοίγει για την εφημερίδα μας. Η βδομαδιάτικη έκδοση αναβαθμίζεται και πλέον ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» θα κυκλοφορεί σε νέα έκδοση, «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου». Θα εμπλουτιστεί σε περιεχόμενο και σελίδες, φτάνοντας τις 40, και θα διακινείται από το πρωί του Σαββάτου. Ετσι, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ θα μπορούν να οργανώνουν καλύτερα τη βδομαδιάτικη εξόρμηση, για να φτάνουν σε ακόμα περισσότερο εργατόκοσμο, σε τόπους δουλειάς και συνοικίες.

Η προσπάθεια αυτή για την άνοδο της διακίνησης της εφημερίδας μας δεν ξεκινάει από το μηδέν. Οπως είχαμε ξαναγράψει, τους πρώτους μήνες του 2017 ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» είχε σημειώσει μια σχετική άνοδο της κυκλοφορίας του. Στους πίνακες που δημοσιεύουμε σήμερα φαίνεται η συνολική διακίνηση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» τις Κυριακές του Σεπτέμβρη και του Οκτώβρη. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το Σεπτέμβρη η κυκλοφορία κατά μέσο όρο είναι 19.111 φύλλα και τον Οκτώβρη 20.034 φύλλα.

Σε αυτήν την ενθαρρυντική πορεία έχει βοηθήσει το γεγονός ότι οι Οργανώσεις πήραν πάνω τους πιο ουσιαστικά τη διακίνηση και κυκλοφορία της εφημερίδας, οργανώνοντας την εξόρμηση ουσιαστικά από το Σάββατο το απόγευμα. Στην πράξη αποδείχθηκε ότι η αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας του ΚΚΕ έρχεται ως αποτέλεσμα της έντασης της προσπάθειας από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος για διακίνηση άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, με την ακούραστη ατομική και συλλογική προσπάθεια. Δεν επαναπαυόμαστε, όμως, καθώς ακόμα είμαστε μακριά από το στόχο για αποφασιστική στροφή στη διακίνηση και αξιοποίηση του «Ριζοσπάστη», όπως αποφάσισε και το πρόσφατο 20ό Συνέδριο. Με την έκδοση λοιπόν του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» μπορεί και πρέπει να δοθεί νέα ώθηση στη σημαντική αυτή προσπάθεια για να κερδίσουμε νέους αναγνώστες.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος, που με πείσμα και αυταπάρνηση κάνουν δική τους υπόθεση τη διακίνηση της εφημερίδας μας, θα «οργώσουν» όλη την Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η νέα προσπάθεια. Αυτή θα είναι και η καλύτερη απάντηση σε «διαδόσεις» και ψέματα που κυκλοφόρησαν από διάφορους ΚΚΕδολόγους αυτές τις μέρες σχετικά με την εφημερίδα μας. Η νέα άνοδος της διακίνησης, ειδικά αυτήν την περίοδο, είναι πιο αναγκαία από ποτέ, αφού η κυβέρνηση εκτός από το «καρότο» επιτίθεται και με το «μαστίγιο» στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, για να υπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματός μας, η ακόμα καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση του «Ριζοσπάστη» είναι άλλο ένα στοίχημα που μπορεί και πρέπει να κερδηθεί από τους χιλιάδες κομμουνιστές, τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος.

Στη μάχη λοιπόν για την άνοδο της κυκλοφορίας! Με τον «Ριζοσπάστη» καθημερινά στο χέρι για τη συσπείρωση νέων εργατικών - λαϊκών δυνάμεων στο πλάι του ΚΚΕ, για την πιο αποφασιστική προώθηση των στόχων της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, της ισχυροποίησης της Κοινωνικής Συμμαχίας. Για τη μοναδική ρεαλιστική διέξοδο για το λαό, την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ