ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΟΣ |
Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΟΥΛΟΥ, ομήρου των ναζί στο Νταχάου, κομμουνιστή έως το τέλος της ζωής του και της μητέρας μας ΕΥΑΝΘΙΑΣ (ΠΟΥΛΟΥ), που άντεξε όλους τους κατατρεγμούς του πατέρα μας στα μετέπειτα χρόνια, η οικογένεια του γιου τους Α. Π. προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών, 50 ευρώ.
***
Ο σύντροφος Θωμάς Γαλανάκος, στη μνήμη των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά 1944, προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλίου.
ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΟΥΛΟΥ |
ΒΑΣΩ ΣΚΑΛΙΔΗ |
Σήμερα, 6 Μάη, στις 10.30 π.μ., στο κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου Περιστερίου, γίνεται η πολιτική κηδεία της αγωνίστριας ΒΑΣΩΣ ΣΚΑΛΙΔΗ. Το ήθος και η αξιοπρέπεια διαπρέπει και χαρακτηρίζει έναν κομμουνιστή. Πρώτιστο μέλημά της ήταν να παλεύει για τα δίκια της ζωής. Σκοπός της να πλέξει το κουβάρι αυτού του κόσμου. Τίμησε την τάξη της όπως έπρεπε και η τελευταία ικανοποίησή της να παραδώσει τη σκυτάλη του αγώνα στα παιδιά της.
Στη μνήμη σου, αγαπημένη μου μητέρα, εγώ ο γιος σου προσφέρω το ποσό των 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Νοτιοδυτικής Αττικής.