Τετάρτη 7 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Σε κατάληψη των σχολείων τους προχώρησαν χτες οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Φαλάνης Λάρισας, διαμαρτυρόμενοι για την άθλια κατάσταση του κτιρίου όπου στεγάζονται. Κοντά στους μαθητές βρέθηκε χτες ο επικεφαλής της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Φαλάνης» Π. Λιόλιος, εκφράζοντας τη αμέριστη στήριξη της παράταξης στο δίκαιο αγώνα τους.

*** Δικάζεται τη Δευτέρα 12 Οκτώβρη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο Επίκουρος Καθηγητής και συνδικαλιστής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τάκης Πολίτης, που διώκεται επειδή αρνήθηκε να υποβάλει γραπτή δήλωση συμμετοχής του σε απεργία τον Απρίλιο του 2006. Το ΔΣ του Συλλόγου ΔΕΠ του ιδρύματος έχει κηρύξει στάση εργασίας τη μέρα της δίκης από τις 9 έως τις 12 π.μ.

*** Κλείνει για εφτά μέρες το Β4 Τμήμα του 2ου Αρσάκειου Γυμνασίου Ψυχικού μετά τον εντοπισμό σειράς περιστατικών γρίπης σε μαθητές. Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) ανακοινώνει ότι παρουσιάστηκαν δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ χτες απουσίαζαν 12 απ' τα 31 παιδιά του τμήματος με συμπτώματα γρίπης. Το υπουργείο Υγείας, λέει ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ