Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
  • ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Η «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία - Συνεργαζόμενοι» Καισαριανής καλεί στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, όπου και θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της, σήμερα Παρασκευή στις 8.30 μ.μ., στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 62. Τη Δευτέρα, 30 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ., διοργανώνει συγκέντρωση στην είσοδο του Σκοπευτηρίου (Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Κάλχαντος), με ομιλητή τον δήμαρχο Γιώργο Κατημερτζή.

  • ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συγκέντρωση, σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στην παλιά προβλήτα της Αίγινας, διοργανώνει η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», όπου θα μιλήσει η υποψήφια νομάρχης Πειραιά, Ελπίδα Παντελάκη. Θέματα της συγκέντρωσης θα είναι τα μεγάλα έργα της Αίγινας, η άρση του καμποτάζ και οι συνέπειές της για την ακτοπλοΐα και οι θέσεις της ΝΑΣ για τις επικείμενες νομαρχιακές εκλογές.

  • ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στο εργοτάξιο του Δήμου Μάνδρας θα βρεθεί σήμερα στις 7 π.μ. ο Κώστας Παπαπολυχρονίου, υποψήφιος νομάρχης της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Δυτικής Αττικής, όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας.

  • ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Προοδευτικής Συνεργασίας Ασπροπύργου» θα γίνουν σήμερα, στις 7.30 μ.μ., στα οποία θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Πανταζής.

  • ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας» (ΔΗΠΙ), Παναγιώτης Τσουκαλάς, θα μιλήσει σε συγκέντρωση που πραγματοποιεί η ΔΗΠΙ στην Αλσούπολη (Ρούμελης και Μακεδονομάχων απέναντι από το Παναιτώλιο) σήμερα στις 8 μ.μ.

  • ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Ν. Φιλαδέλφειας» Μάκης Γεωργούτης θα περιοδεύσει σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στα μαγαζιά της περιοχής Απομάχων.

  • ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εκδήλωση για το σημερινό σχολείο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης (οδός Μνησικλέους και Υδρας - απέναντι από το Δημοτικό Αναψυκτήριο) την οποία συνδιοργανώνουν η «Δημοκρατική Ενότητα Ηλιούπολης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Καλτσώνη, η ΕΣΑΚ - ΔΕΕ και το περιοδικό «Θέματα Παιδείας». Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Καλτσώνης, η Φλώρα Σιδέρη, δασκάλα - κοινωνιολόγος, μέλος της Ομάδας Δασκάλων του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών, ο Γιώργος Ηρακλέους, φιλόλογος - DEA Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Λιέγης. Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνει και ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

  • ΔΗΜΟΣ ΡΕΝΤΗ

Την Τρίτη, 8 του Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας», στην πλατεία Αγ. Ιωάννου Ρέντη. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Γιαννακόπουλος.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ