Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών
Σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη

- Ο Γιώργος Μαυρίκος θα περιοδεύσει από τις 9.30 π.μ. στην «Ολυμπιακή Αεροπορία» - Τεχνική Διεύθυνση και στην «Ολυμπιακή Αεροπλοΐα», στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

- Ο Σπύρος Χαλβατζής θα περιοδεύσει στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων (Πνευματικό Κέντρο), στις 11 π.μ.

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης και η Ελένη Παπαδοπούλου, νομαρχιακή σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στα Κύθηρα.

- Η Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει στην Παλιά Κοκκινιά, στις 7 μ.μ.

- Ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο εργοστάσιο πλαστικών «Γιαννακουδάκης» στη Λητή. Στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε σύσκεψη εμποροϋπαλλήλων.

- Ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας, θα περιοδεύσει από τις 9.30 π.μ. στις υπηρεσίες του λιμενικού ταμείου, στις 7.30 μ.μ. στο Δρέπανο και στις 8.30 μ.μ. στον Ψαθόπυργο.

- Ο Κώστας Μαρκέτης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο 2ο Γυμνάσιο (Γκράβα), στις 8 π.μ.

- Η «Δημοτική Προοδευτική Κίνηση» Παλαιού Φαλήρου καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου και της διακήρυξης του συνδυασμού, στο Πνευματικό Κέντρο (Αγ. Βαρβάρας), στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας και ο Αλέξης Παπαϊωάννου, υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.

- Η «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία» καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας, στις 7.30 μ.μ.

- Η «Δημοκρατική Συνεργασία» Ν. Φιλαδέλφειας καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της στην πλ. Απομάχων, στις 7.00 μ.μ.

- Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει σε τράπεζες στην περιοχή των Πατησίων.

- Ο Πολύβιος Τσίρκας, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου), στις 10 π.μ.

- Ο Βαγγέλης Βακάλης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, και ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Συμπαράταξη», θα περιοδεύσει στη ΔΕΗ (Διεύθυνση Περιοχής Αθήνας).

- Η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» Αγίου Δημητρίου εγκαινιάζει το εκλογικό της κέντρο (Αγ. Δημητρίου 126), στις 7 μ.μ.

- Ο Χάρης Χουρδάκης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κωφών Αργυρούπολης, στις 9.30 π.μ. και στις 11 π.μ., στο Ειδικό Σχολείο «ΕΡΜΗΣ».

- Ο «Δημοκρατικός Συνδυασμός Ζεφυρίου» καλεί στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου (Καζαντζάκη και Γρηγορούσης), στις 8 το βράδυ. Στα εγκαίνια θα μιλήσουν ο Δημήτρης Τσιουμπρής, υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης και ο Κώστας Παπαπολυχρονίου, υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής με τη ΝΑΣ, ενώ θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

- Ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας, θα περιοδεύσει από τις 10 π.μ., στο 2ο - 4ο και στο 1ο - 3ο Γυμνάσιο και στις 6 το απόγευμα στην περιοχή Συνοικισμός.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ