Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΑΤΛΑΝΤΙΚ»: Σε μαζική, αποφασιστική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 19 του Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., καλεί τους εργαζόμενους στην επιχείρηση «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων στα «ΑΤΛΑΝΤΙΚ». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β Αθήνα).

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΙ: Συζήτηση - ενημέρωση για το Ασφαλιστικό οργανώνει στις 21 Σεπτέμβρη το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής. Η συζήτηση θα γίνει στις 5.30 μ.μ. στο 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (Γ' Σεπτεμβρίου 48Β και Μάρνη).

«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»: Συγκέντρωση και πορεία έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΔΟΛ έκαναν χτες οι εργαζόμενοι στα «Ελληνικά Γράμματα». Υπενθυμίζεται πως ο Ομιλος αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» στο εκδοτικό, με αποτέλεσμα να μένουν στο δρόμο 90 εργαζόμενοι. Την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής.

ΦΑΡΜΑΚΑ: Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως λίστα με 89 ακριβά φάρμακα για σοβαρές ασθένειες τα οποία μπορούν πλέον να χορηγούνται χωρίς συμμετοχή των ασφαλισμένων και από τα ιδιωτικά φαρμακεία, πέραν των φαρμακείων των κρατικών νοσοκομείων. Για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ τα φάρμακα θα εξακολουθήσουν να χορηγούνται απ' τα φαρμακεία του ΙΚΑ.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ