Τετάρτη 1 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Παλιό, φτηνό το κόλπο

«Πρέπει να δείξουν κοινωνική ευθύνη. Αυτό πρέπει να είναι βασικό στοιχείο της λειτουργίας των επιχειρήσεων οι οποίες δεν πρέπει να κοιτούν μόνο τα βραχυχρόνια χρηματοοικονομικά αποτελέσματα, αλλά και τη μακροχρόνια πορεία τους. Η καλή τους πορεία περνά μέσα από την κοινωνική ευθύνη» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Να καταργήσουμε και τις τάξεις

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (...) υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται να επενδύσει στον πολίτη, στη βιώσιμη ανάπτυξη, στις νέες θέσεις εργασίας. Αναφερόμενος στην πολιτική της Ιρλανδίας που επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός για ανάπτυξη, τόνισε, ότι εκεί οι αλλαγές έγιναν διότι υπήρξε συνεργασία και στενή συνεννόηση μεταξύ κράτους - εργοδοτών και εργαζομένων και αυτό εγγυάται το ΠΑΣΟΚ» (το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Πρόταση! να βάλει τα ρούχα του αλλιώς

«"Υπάρχει παραλογισμός. Είναι λάθος αυτό το μοντέλο ανάπτυξης, είναι λάθος η ευελιξία. Αποδείχτηκε ότι δεν αρκεί η ανάπτυξη, δε φέρνει θέσεις εργασίας" τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ και πρότεινε ένα μοντέλο που θα έχει προσανατολισμό στην απασχόληση» (από την ομιλία Αλαβάνου - «ΑΥΓΗ»).

Συνειδητός στρουθοκαμηλισμός

«Φοβάμαι ότι το πολιτικό σύστημα έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό αναισθησίας που κάποια μέρα θα γκρεμιστεί η Ακρόπολη, θα σηκώσει σκόνη, κι εμείς θα κάνουμε ρεπορτάζ για τις επιπτώσεις της σκόνης στην υγεία μας» (ο Στάθης Σ. στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ