Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ πραγματοποιήθηκε, προχτές, σε Αργολίδα και Λακωνία, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας καθώς και «τη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών». Κατά τη... διαμόρφωση των συνθηκών αυτών, λοιπόν, ελέγχθηκαν στο σωρό 519 άτομα και 406 οχήματα. Από αυτούς προσήχθησαν 69 άτομα εκ των οποίων 38 αλλοδαποί ενώ συνελήφθησαν 31 άτομα. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν συνολικά 87 παραβάσεις του ΚΟΚ, 24 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 2 παραβάσεις περί αιγιαλού και 4 λοιπές παραβάσεις. Παρόμοιο σκηνικό στήθηκε και στη Θεσσαλία, όπου αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 18 άτομα. Η επιχείρηση εκεί παρουσιάστηκε ως «καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και της επαιτείας». Βέβαια, δεν γλίτωσαν και οδηγοί καθώς συνολικά στα μπλόκα και τους ελέγχους σταμάτησαν 643 άτομα και 434 οχήματα. Συνολικά προσήχθησαν 70 άτομα ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 150 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 128 αφορούσαν τον ΚΟΚ.

ΝΕΚΡΟΣ εντοπίστηκε τελικά ο 68χρονος μοναχός που αγνοούνταν μετά την ανατροπή πλαστικής βάρκας ανοιχτά του Αγίου Ορους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του μοναχού βρέθηκε σε μεγάλο βάθος ανοιχτά του αρσανά της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας και αναμένεται επιχείρηση ανάσυρσής της από μέλη της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ και λαθρεμπόριο φαρμάκων εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας από την Οικονομική Αστυνομία. Οπως έγινε γνωστό, έγιναν έρευνες σε επτά φαρμακεία στα οποία συμμετέχουν ως μέλη ή διαχειριστές συνολικά 11 άτομα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ