Σάββατο 26 Γενάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ με πυρομαχικά ήταν το φορτηγό πλοίο «Alexandretta», με σημαία Αγίου Βικεντίου, που προερχόταν από την Τουρκία με προορισμό τη Λιβύη και σταμάτησε για να ανεφοδιαστεί με καύσιμα στο λιμάνι του Βόλου. Οι τοπικές λιμενικές και τελωνειακές αρχές ενημέρωσαν, σχετικά, τα υπουργεία Εξωτερικών, Οικονομικών και Ναυτιλίας, καθώς και το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος, ενώ, για λόγους ασφαλείας, το πλοίο ελλιμενίστηκε στην προβλήτα εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού του Βόλου, όπου τέθηκε υπό αυστηρή περιφρούρηση. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν κανονισμοί της ΕΕ, που απαγορεύουν τη μεταφορά όπλων στη Λιβύη.

ΑΝΔΡΕΣ των ΕΚΑΜ και της Αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν προχτές το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη έναν 44χρονο καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ληστείες που είχαν γίνει στη Βουλγαρία.

ΕΝΑΣ 42ΧΡΟΝΟΣ συνελήφθη προχτές το απόγευμα στην Κρυσταλλοπηγή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ιταλικές αρχές. Ο συλληφθείς κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοκατοχή που συνέβη στις 7 Γενάρη του 1999 στη Γένοβα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ