Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ: Γιατρό καρδιολόγο απήγαγαν άγνωστοι μέσα από το σπίτι του, στη Βάρη, προχτές τα ξημερώματα. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν τη γυναίκα και τα δυο παιδιά. Η γυναίκα τους έδωσε 1.800 ευρώ, αλλά εκείνοι την έδεσαν, όπως και τα παιδιά, και τους κλείδωσαν στην τουαλέτα. Περίμεναν ως τις 11.15 το βράδυ, οπότε έφτασε ο γιατρός και μόλις μπήκε στο σπίτι, τον ακινητοποίησαν. Γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα έφυγαν, παίρνοντας μαζί τους τον γιατρό και τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας.

ΕΠΙΘΕΣΗ από ομάδα ατόμων, που φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας, δέχτηκε ο διευθυντής των Φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης, Κ. Τσουρέλης, σε εκδήλωση για το σωφρονιστικό σύστημα σε αίθουσα της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προχτές Πέμπτη. Ο Κ. Τσουρέλης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματά», όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και κακώσεις σε όλο το πρόσωπο.

24ΩΡΗ ΑΠΟΧΗ από τα καθήκοντά τους πραγματοποιούν την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη οι δικηγόροι του Πειραιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις άδικες και αντιλαϊκές διατάξεις του φορολογικού και ασφαλιστικού νόμου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ