Τετάρτη 7 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΓΙΑΤΡΟΙ: Σε επίσχεση εργασίας έχουν προχωρήσει από τη Μ. Τρίτη οι γιατροί του Νοσοκομείου Νάουσας, ζητώντας να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εφημεριών τους. Επίσης, διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα που μειώνουν άμεσα τις αποδοχές τους κατά 30% και για την περικοπή των κονδυλίων των εφημεριών 20% περίπου από το Νοσοκομείο Νάουσας, που θα έχει ως συνέπεια να μην εκτελούνται στο μέλλον ασφαλή προγράμματα εφημεριών και οι ασθενείς να μένουν χωρίς περίθαλψη. Ακόμη, ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι κι αυτά που έχουν σχέση με τη σοβαρή έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο ίδρυμα που φτάνει το 30% με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν όλα τα τμήματα (ακόμα και της παθολογικής).

ΝΕΟΣΕΤ: Σε δύο ακόμη απολύσεις εργαζομένων, λίγο πριν το Πάσχα, προχώρησε η «ΝΕΟΣΕΤ», στο Βασιλικό Ευβοίας, με αποτέλεσμα οι απολύσεις να έχουν φτάσει στις 96. Την ίδια στιγμή, η ηγεσία του υπουργείου τηρεί στάση Πόντιου Πιλάτου, κάτι που συμφέρει την εργοδοσία.

ΔΕΠΑΠ: Νέα συγκέντρωση έκαναν χτες, έξω από το δημαρχείο, οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΠ) Πειραιά που παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η δημοτική αρχή τους έδωσε την Πέμπτη μόνο ένα μισθό και το Δώρο του Πάσχα. Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η δημοτική παράταξη «Πειραιάς Αναγέννηση», η ΝΑΣ και το ΠΑΜΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ