Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από τη σκακιστική συνάντηση ομάδων από Χίο και Μυτιλήνη (νικήτρια ήταν η Χίος) καθώς και από το ατομικό τουρνουά Ράπιντ που διοργάνωσαν ο Φάρος Βαρβασίου και ο ΣΟ Μυτιλήνης: Νικητής του Ράπιντ ήταν ο Γιαλιάς με 5 βαθμούς στους 5 αγώνες και ακολούθησαν με 4 βαθμούς οι Χιωτέλης, Ψαλτάκης, Παπαδημητράκης, Χαλιορής και Αλβανός. Ακολούθησαν: Δεληογλάνης 3,5 β., Τσομπανέλης, Πετρής και Μουστρίδης με 3 βαθμούς.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ του... ωφέλιμου ίντερνετ, υπάρχει μια ευχάριστη έκπληξη στο site του γκραντ-μάστερ του σκακιστικού διαδικτύου του Αργύρη Κώτση με τη «Μαύρη Βασίλισσα» (www.blackqueen.net). Πρόκειται για μια δημιουργία του Αργύρη Κώτση πριν από 6,5 χρόνια, σχετικά με το μεγάλο σκακιστικό γεγονός εκείνης της χρονιάς, δηλαδή την επίσκεψη του Ανατόλι Κάρποβ στην Κρήτη, το ματς του Πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Μαρία Κουβάτσου, το σιμουλτανέ του Κάρποβ! Το σχετικό βίντεο (που μπορείτε να απολαύσετε από την παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση) «τραβήχτηκε», σκηνοθετήθηκε και μονταρίστηκε από τον Αργύρη Κώτση!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ σήμερα το πρωί (ώρα 10.30) το Διασυλλογικό Κύπελλο «Σπ. Μπίκος 2007» με τη συμμετοχή 80 (48 στην Α' Κατηγορία και 32 στη Β') σκακιστικών ομάδων από την Αττική. Τρεις σκακιστικοί σύλλογοι εκπροσωπούνται με τρεις ομάδες (ΣΟ Αιγάλεω - ΑΣ Παπάγου - Φυσιολάτρης Νίκαιας) ενώ αρκετοί άλλοι εκπροσωπούνται με δυο ομάδες. Μερικά αποτελέσματα του 3ου γύρου: ΣΟ Αμπελοκήπων - ΠΣ Περιστερίου 7-1, Ζήνων Γλυφάδας - Ανω Λιόσια 5-3, Φυσιολάτρης Νίκαιας - Πανελλήνιος ΓΣ 6,5-1,5, ΑΣ Παπάγου - ΑΟ Κηφισίας 2,5 - 5,5, ΣΟ «Θωμάς Γεωργίου» - ΣΟ «Σπ. Μπίκος» 5 - 2,5, ΑΚ Ζωγράφου - ΣΟ Παγκρατίου 5,5 - 2,5, ΑΣ Αιγυπτιωτών Α' - Κέντρο Εκκλησ. Ομιλιών 6,5-1 κ.ά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ