Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΤΗΛΕ ...ΠΑΘΗ

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ
Σάκος... VIP!

Στη διάθεση της στήλης βρίσκεται, σε αποκλειστικότητα, ο VIP σάκος με γράμματα προς τον Αϊ-Βασίλη, που μεταφέρει μόνο ο καλύτερος τάρανδος του έλκηθρου, ο γνωστός Ρούντολφ, και αποτελείται μόνο από τις ευχές και τις παρακλήσεις προσωπικοτήτων της εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής. Δημοσιεύουμε μερικές από αυτές.

«

Αγαπητέ Αϊ-Βασίλη. Για τα φετινά Χριστούγεννα θέλω να μου φέρεις το ΠΑΜΕ στο διάλογο για το ασφαλιστικό και να μετατρέψεις το ΚΚΕ σε μη κυβερνητική οργάνωση, όπως είναι οι υπόλοιποι (...)» (Μαγγίνας). (Σημείωμα Αϊ-Βασίλη προς Ρούντολφ: «Αυτοί οι Ελληνες είναι αδιόρθωτοι: Μια ζωή μπερδεύουν τα θαύματα με την Μπάρμπι...»).

«

Καλέ μου Αγιε, "Στρατηγέ" των Εορτών, "Ρέιντζερ" του Καλού, "Πρέτορ Ουρμπάνις" που αποτρέπεις το ποίμνιο από το να μπει μέσα στο κεκαυμένο της απληστίας, κάνε να εκτίσω εν τέλει την ποινήν μου και φέρε με το νέο Χρόνο Επικεφαλής των ευφυών "ζαρντινιέρων", των μελαγχολικών Αγροφυλάκων και των Χαμένων στη Μετάφραση των Συνόρων της Πλατείας Συντάγματος Συνοροφυλάκων και σου τάζω να περάσω τις επόμενες Αγιες Ημέρες στο Αστυνομικόν Τμήμα των Καρυών (...)» (Βύρων).

«

Σάντα δικέ μου, για αρχή θέλω να μου φέρεις το κεφάλι του Κάστρο, το τρενάκι που ξέχασες πέρυσι, να ξεχάσουν όλοι την αναφορά για τα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράν, να χτυπήσει κεραυνός τον Τσάβες, να γεμίσει μπιμπίκια ο Αχμαντινετζάντ και να γίνει η Αρκτική δική μας. P.S.: Μην ξεχάσεις το τρενάκι!» (Μπους, υιός).

«Ντίαρ Σάντα. Φέρ' του επιτέλους αυτό το τρενάκι, δεν αντέχουμε άλλο...» (Μπους, πατήρ).

«

Αγαπητέ Αϊ-Βασίλη. Το Νέο Χρόνο θέλω να με φωτίσεις να κάνω ακόμη μία Νέα Αρχή, να του κάτσει στο στομάχι η γαλοπούλα του χοντρού, να με κάνεις πρωθυπουργό, να ξεχάσουν όλοι τον Ρέππα (αν ξεχνούσαν και τις κυβερνήσεις μας ακόμη καλύτερα), να έχεις τον ΣΥΝ καλά, να μου φέρεις τη χριστουγεννιάτικη νταλίκα της Κόκα Κόλα σε μεγάλο μέγεθος που ξέχασες πέρυσι, όποιο μελομακάρονο και κουραμπιέ πιάνει ο Καραμανλής να γίνεται ατμός και να βρέξει βατράχια στον Περισσό. P.S.: Μην ξεχάσεις τη χριστουγεννιάτικη νταλίκα της Κόκα Κόλα σε μεγάλο μέγεθος!» (Γιωργάκης).

«

Αγαπημένε μου Ντιεντ Μαρόζ (σ.σ. ο Ρώσος Αϊ-Βασίλης). Ηρθε η ώρα να με κάνεις Αυτοκράτορα (...)» (Βλαντίμιρ).

«Αϊ-Βασίλη: Τα δώρα σου μας "χόρτασαν" και το ψωμί σου φάτο. Μήτσος» (σ.σ. Ρούντολφ: «Μήτσος στον VIP σάκο!!! Ποιος τό 'κανε;».

«Σάντα Ντίαρ. Φέρ' του επιτέλους αυτή την νταλίκα της Κόκα Κόλα, μας έχει τρελάνει εδώ και ένα χρόνο...» (Μαμά Γιωργάκη).


(για την αντιγραφή)
Γρηγόρης ΤΡΑΓΓΑΝΙΔΑΣ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ