Κυριακή 24 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24-01-2010

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα είναι παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-01-2010

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα. Ανεμοι: Στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.



Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ