Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Μαύρα κοράκια

«Στα χέρια της Renault περνά η ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία AvtoVAZ, κατασκευάστρια ενός από τα πιο δημοφιλή μοντέλα επί "υπαρκτού σοσιαλισμού" των αυτοκινήτων LADA. Η Renault υπέγραψε συμφωνία (...) με στόχο την παραγωγή άνω του ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων τον χρόνο» (το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Οι μαυραγορίτες που ζητάνε ρεβάνς

«Πριν από 70 χρόνια στη Σοβιετική Ενωση ήταν έγκλημα να είναι κάποιος Ελληνικής καταγωγής. Με διάταγμα που υπέγραψε ο Ιωσήφ Στάλιν ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1937 η "Ελληνική Επιχείρηση". Οι άνω των 16 ετών Πόντιοι άρρενες συνελήφθησαν και οι περισσότεροι πέθαναν στα κομμουνιστικά γκουλάγκ. Το έγκλημά τους; Είχαν "αντιδραστική" εθνική καταγωγή» (στην πρώτη σελίδα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Για έναν κόσμο «ελεύθερο»!

«Ζωνιανά η παραπαιδεία των φροντιστηρίων. Ζωνιανά η παραοικονομία. Ζωνιανά το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. Ζωνιανά το εμπόριο όπλων και η πορνεία. Ζωνιανά τα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Ζωνιανά το γλέντι με τα φουσκωμένα τιμολόγια της ΔΕΗ. Ζωνιανά η εκλογική πελατεία. Ζωνιανά οι παραθυροδιορισμοί. Ζωνιανά η ταφόπλακα στην Ολυμπιακή. Ζωνιανά οι συντάξεις της ντροπής. Ζωνιανά το πλιάτσικο στα ασφαλιστικά ταμεία. Ζωνιανά η νεοφιλελεύθερη πολιτική. Ζωνιανά η ηθική με τα ριάλιτυ σόου και την εκπορνευμένη λογική. Χωριό είπατε; Λάθος. Κοτζάμ χώρα με πρωτεύουσα την Αθήνα» (ο Δ. Δανίκας στα ΝΕΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ