Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 7 Απρίλη 2000 - αριθ. φύλλου: 7640

ΚΚΕ
Ανεμος ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ και μάχης

Δυνατός άνεμος αγωνιστικού ενθουσιασμού και αισιοδοξίας πνέει στις γραμμές του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όπως και στις συμπαρατασσόμενες δυνάμεις. Η μεγάλη επιτυχία, που σημείωσαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και περιοδείες των υποψηφίων του ΚΚΕ, η θερμή ανταπόκριση των εργαζομένων και της νεολαίας και, ιδιαίτερα, η ομολογημένη απ' όλους ογκώδης και γεμάτη παλμό κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας έχουν δυναμώσει, ακόμη περισσότερο, την πεποίθηση της νίκης κι έχουν «οπλίσει» με φτερά τα πόδια όλων των κομμουνιστών.

Οι δυο τελευταίες μέρες είναι μέρες κορύφωσης της μάχης του ψηφοδελτίου. Το ψηφοδέλτιο της αντίστασης, της πραγματικής αντιπολίτευσης και της ουσιαστικής στήριξης των λαϊκών αγώνων, της οικοδόμησης του Λαϊκού Μετώπου και της προοπτικής πρέπει να φτάσει, και θα φτάσει, παντού. Γκρεμίζοντας και ξεπερνώντας τα διάφορα ψευτοδιλήμματα, το κλίμα της τεχνητής πόλωσης και του γκαλοπολογικού αποπροσανατολισμού, που επιχειρούν να επιβάλουν οι ηγεσίες του δικομματισμού.

Οι ψήφοι των αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων τούτη τη φορά πρέπει να πιάσουν τόπο. Αυτό το στοίχημα έχουν βάλει οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, κι έχουν σκοπό να το κερδίσουν.


ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Να τους κόψουμε τον αέρα!

«Την Κυριακή το βράδυ, πρέπει να τους κόψουμε τον αέρα. Ψηφίζοντας ΚΚΕ, θα στείλετε μήνυμα ότι δεν πάει άλλο και από τη Δευτέρα, από καλύτερες θέσεις, θα παλέψουμε», υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας, χτες, στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά, πρόσωπο με πρόσωπο, με τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλιάς.


ΣΕΛ.  3

Προσφορά

Ο παλαίμαχος αγωνιστής Ευθύμιος Μαριακάκης προσφέρει για τις εκλογικές ανάγκες του ΚΚΕ 1.000.000 δραχμές




Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ