Σελ. /48
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 1 Ιούνη 2006 - αριθ. φύλλου: 9490

«ΟΧΙ» ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Κοινές συγκεντρώσεις εργαζομένων και φοιτητών σήμερα το απόγευμα

Motion Team

Κοινές συγκεντρώσεις εργαζομένων και φοιτητών ενάντια στις προωθούμενες αντιδραστικές αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση διοργανώνουν σήμερα το ΠΑΜΕ και τα Πανελλαδικά Συντονιστικά Αγώνα των φοιτητών και σπουδαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κινητοποιήσεις και σε άλλες πόλεις.


ΣΕΛ.  16   -   17

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ των επόμενων εγκλημάτων

Ανακοίνωση - καταγγελία του νέου μακελειού εργατών, αυτή τη φορά στον «ΤΙΤΑΝΑ», εξέδωσε το ΚΚΕ

Δυο νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός του νέου εργοδοτικού εγκλήματος που έγινε χτες στο τσιμεντάδικο της «ΤΙΤΑΝ» στην Ελευσίνα, κατά τη διάρκεια εργασιών μετασκευής γερανού που είχε αναλάβει η εργολαβική εταιρία ΜΕΣΚΑ με έδρα τη Χαλκίδα.

Το νέο φονικό ανέδειξε με τον πιο τραγικό τρόπο τις συνέπειες από την τεράστια έλλειψη μέτρων ασφάλειας στους χώρους εργασίας, την υπερεντατικοποίηση της δουλιάς, αλλά και την ασυδοσία που έχει επιβληθεί με την εργολαβοποίηση τομέων της παραγωγής στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Το νέο φονικό καταγγέλλουν με ανακοινώσεις τους, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, καλώντας τους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την ασφάλεια στους τόπους δουλιάς.


ΣΕΛ.  11   -   13


ΠΑΜΕ
Σήμερα η εκδήλωση για το Ασφαλιστικό και τις γυναίκες

Εκδήλωση για την Κοινωνική Ασφάλιση και την εργαζόμενη γυναίκα οργανώνει σήμερα το ΠΑΜΕ, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος)


ΣΕΛ.  15
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Σταματήστε να επεμβαίνετε στα εσωτερικά της Λευκορωσίας

Το ζήτημα της ωμής επέμβασης από ΕΕ - ΝΑΤΟ - ΗΠΑ στα εσωτερικά της Λευκορωσίας, όπως και το αντικομμουνιστικό όργιο στην Τσεχία έθεσε στην κυβέρνηση η «Δημοκρατική Συσπείρωση»


ΣΕΛ.  3

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ