Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εχουν στο αίμα τους την προβοκάτσια

Παραμονή της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας και των προγραμματισμένων στο πλαίσιό της συγκεντρώσεων, ενώ έχει ήδη καταγγελθεί από το ΚΚΕ ότι ετοιμάζεται προβοκάτσια, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Κ. Αϊβαλιώτης, επιβεβαιώνοντας τον υπονομευτικό για το κίνημα ρόλο του κόμματός του, που βρίσκεται μονίμως σε διατεταγμένη αποστολή εναντίον όσων αγωνίζονται, έσπευσε να δηλώσει: «Οι πολεμοχαρείς κραυγές και η απόπειρα μετατροπής των πολιτών σε "μάζα" επιβάλλεται να αντιμετωπισθούν με πολλή περίσκεψη. Σε μια Μεσόγειο που φλέγεται, δεν πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε ακραία φαινόμενα. Κάποιοι θα επιμένουν να παίζουν με τη φωτιά».

Οι ερμηνείες για «πολεμοχαρείς κραυγές» της «μάζας» επιβεβαιώνουν την ταξική εχθρότητα του ΛΑ.Ο.Σ. και της τάξης που εκπροσωπεί απέναντι στους εργαζόμενους και στα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα. Το «ζουμί» βρίσκεται στις επόμενες φράσεις. Γνωρίζει κάτι ο ΛΑ.Ο.Σ. και ζητά «περίσκεψη» ως προς την αντιμετώπιση του κινήματος; Σε ποιους απευθύνεται συστήνοντάς τους να «μην μεταλαμπαδεύσουν ακραία φαινόμενα»; Και γιατί συνδέει τη σημερινή κινητοποίηση με τις εξεγέρσεις στις αραβικές χώρες; Τι είδους συνειρμούς και αντανακλαστικά θέλει να προκαλέσει; Ρητορικά τα ερωτήματα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι μόνο προπομπός της καταστολής και της προβοκάτσιας που επιχειρούν το κράτος και οι μηχανισμοί του σε βάρος του λαϊκού κινήματος, αλλά διεκδικεί και αναβαθμισμένο ρόλο στη συκοφάντηση και το χτύπημα των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, που αντιπαλεύουν τη βάρβαρη στρατηγική της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της. Ο λαός να επαγρυπνεί. Σήμερα, κανένας να μην πάει στο μεροκάματο. Ολοι οργανωμένα και συγκροτημένα στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.


Β. Ν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ