Πέμπτη 27 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 107,73% η τελική κάλυψη του πλάνου

Ανακοίνωση για την επιτυχή ολοκλήρωση της Οικονομικής Εξόρμησης

Με επιτυχία έληξε και αυτή η Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, με το πανελλαδικό πλάνο να έχει υπερκαλυφθεί σε ποσοστό 105,5%. Σημαντική συμβολή στην υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου είχε η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, η οποία υπερκάλυψε τους δικούς της στόχους σε ποσοστό 107,73%.

Σε σχετική ανακοίνωσή για τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης, το Γραφείο της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ υπογραμμίζει:

«Στο 107,73% έφτασε η υπερκάλυψη του πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης από την Κομματική Οργάνωση Αθήνας. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία. Παρά τα προβλήματα που δημιουργούν η καπιταλιστική οικονομική κρίση και τα αντιλαϊκά μέτρα στους εργαζόμενους, χιλιάδες άνθρωποι του μόχθου, εργατοϋπάλληλοι, φτωχοί αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, νέοι ενίσχυσαν από το υστέρημά τους το ΚΚΕ, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο Κόμμα που πρωτοστατεί και οργανώνει την πάλη των εργατών, που προβάλλει το σοσιαλισμό ως τη μόνη απάντηση στον καπιταλισμό που σαπίζει.

Αυτή η επιτυχία είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους μηχανισμούς, αστικά κόμματα και κονδυλοφόρους του συστήματος επιδίωκαν να κάνουν ζημιά στο ΚΚΕ μέσω και των οικονομικών.

Το Γραφείο της ΕΠ της ΚΟΑ χαιρετίζει τους κομμουνιστές και κομμουνίστριες, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, άλλον ευρύτερο κόσμο, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ολοκληρωθεί με επιτυχία και αυτή η μάχη. Τους καλεί να συνεχίσουν ακόμα πιο εντατικά μέσα στα εργοστάσια, τα γραφεία, τις εργατογειτονιές, τα πανεπιστήμια και τα σχολεία τη συστηματική πολιτική και οικονομική δουλειά με το διευρυμένο κύκλο εργατοϋπαλλήλων, που προσεγγίζουν θετικά το Κόμμα και την πολιτική του.


Συνεχίζουμε με εμπιστοσύνη στο λαϊκό κόσμο για να πάρει σάρκα και οστά η λαϊκή συμμαχία, για να ανοίξει ο δρόμος της ρήξης και της ανατροπής».

Η κατάταξη των 14 πρωτοπόρων Αχτίδων της ΚΟΑ, οι οποίες υπερκάλυψαν τα πλάνα τους, είναι η εξής: ΑΕΙ - ΤΕΙ με 157,45%, Α' Αθήνας με 126,54%, ΚΟ ΜΜΕ με 121,28%, Βιομηχανίας με 121,15%, Χρηματοπιστωτικού με 108,43%, Ανατολικών Συνοικιών με 108,24%, Βορειοανατολικών Συνοικιών με 106,56%, Νότιων Συνοικιών με 106,21%, Τηλεπικοινωνιών με 104,04%, Νοτιοανατολικών Συνοικιών με 103,65%, Εκπαιδευτικών με 103,64%, Δημοσίου με 103,26%, Υπηρεσιών με 101,46% και ΟΤΑ με 100,15%.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ