Κυριακή 10 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Γιώργος Β. Σολτάτος

Οικονομολόγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς λόγους. Θα σταθώ, όμως, σε τρεις που θεωρώ βασικούς.

Ο πρώτος είναι ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που προσεγγίζει ξεκάθαρα τα θέματα της γενικότερης πολιτικής και προτείνει λύσεις που αποκλειστικά και κυρίαρχα αφορούν τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους της χώρας μας.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που με οδήγησε και στην εκλογική συνεργασία στις βουλευτικές εκλογές του 2009.

Ο δεύτερος είναι ότι η συνεργασία στην Αυτοδιοίκηση από το 2002 σαφώς και απέδωσε όπως από όλους έχει αναγνωρισθεί, αφού αυτή προέκυψε από πολιτικές συγκλίσεις και προσεγγίσεις και όχι από προσωπικές πολιτικές και επιδιώξεις. Ο αμοιβαίος σεβασμός των ελάχιστων διαφοροποιήσεων που μπορεί να υπήρχαν σε κάποια ζητήματα και η συνέπεια που χαρακτήριζε τη συνεργασία αυτή είναι κατά γενική ομολογία η βάση για τη συνέχιση της συνεργασίας.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι αποτελεί για μένα τιμή η συνεργασία με το ΚΚΕ που η Ιστορία του και οι αγώνες του είναι και γνωστοί και από κάθε έντιμο πολίτη αυτής της χώρας αναγνωρίζεται κυρίως σήμερα που η αντικομμουνιστική υστερία καλλιεργείται και στην Ελλάδα από γνωστά κέντρα που φοβούνται τη δράση του και με κάθε τρόπο προσπαθούν να αμαυρώσουν τους αγώνες του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ