Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Συγκεντρώσεις και στους τέσσερις νομούς

Στον αγώνα οι εργαζόμενοι Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας και Τρικάλων 

Μαζικά και δυναμικά αναμένεται να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι της Θεσσαλίας στη σημερινή 24ωρη πανεργατική απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες και των τεσσάρων νομών της περιοχής. Για την επιτυχία της απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου, όλες αυτές τις μέρες πραγματοποιούνταν εξορμήσεις και περιοδείες στα εργοστάσια, στις βιοτεχνίες και σε άλλους χώρους δουλιάς. Είχαν προηγηθεί συσκέψεις με πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής, ώστε η συμμετοχή στην απεργία να δουλευτεί από τα κάτω, με ανάλογες πρωτοβουλίες και μια προσπάθεια να αγκαλιάσει ο σκοπός της όλους τους κατοίκους του νομού.

Στη Λάρισα η απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου.

Στο Βόλο η απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΕΚΒ θα γίνει στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Οι ταξικές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος στο νομό, προβάλλοντας το ταξικό διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης κόντρα στη συναινετική πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Βόλου που περιορίζεται στις ανώδυνες για την κυβέρνηση δήθεν διεκδικήσεις της, καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία.

Η συγκέντρωση στα Τρίκαλα που διοργανώνει το ΕΚΤ θα γίνει στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Με απόφασή του το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων απαιτεί από την κυβέρνηση ν' αποσύρει το αντεργατικό νομοσχέδιο.

Στην Καρδίτσα η απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΕΚΚ θα γίνει στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ