Σάββατο 17 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κρύβονται για να μην εκτεθούν

Ξέρουν ότι η οργή των εργαζομένων απέναντί τους μεγαλώνει γι' αυτό και πασχίζουν να κρύψουν τη ζημιά που κάνουν. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) με ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ενημερώνει τα σωματεία - μέλη της ότι η «ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ στη συνεδρίασή της 13.4.2010 αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή μας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 22.4.2010 καθώς και στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται για τις 27.4.2010». Επίσης, καλεί τα σωματεία - μέλη στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11 π.μ., στην Αθήνα καθώς και στις περιφερειακές συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ.

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία διότι στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» (συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ) πρότεινε απεργία στις 21 και 22 του Απρίλη και κλιμάκωση του αγώνα, προτάσσοντας για διεκδίκηση το αγωνιστικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ.

Η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ, ακολουθώντας την πρακτική της συγκάλυψης των ευθυνών της κυβέρνησης, επιχειρεί να μπερδέψει τους εργαζόμενους με ανακοινώσεις περί ομοφωνιών. Η καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής μπορεί να εκφραστεί με τη συσπείρωση των εργαζομένων στο ΠΑΜΕ, τη συμμετοχή στη 48ωρη απεργία στις 21 και 22 του Απρίλη σε συντονισμό με συνδικάτα και ομοσπονδίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Και, βεβαίως, με τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ