Παρασκευή 20 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα

Οι Κομματικές Οργανώσεις παίρνουν όλα τα μέτρα, ώστε και φέτος να υπερκαλυφθούν τα πλάνα

Εγκαιρη προετοιμασία και καλός σχεδιασμός είναι τα «όπλα», με τα οποία οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα ξεκινούν τη μάχη της δίμηνης (Δεκέμβρης - Γενάρης) Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, εντάσσοντάς την συνδυασμένα στα αυξημένα πολιτικά καθήκοντα της περιόδου και τον προγραμματισμό της δράσης.

«Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αθήνα θα δώσουν αυτή τη μάχη με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, τιμώντας τα 91 χρόνια του Κόμματος και απαντώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στον εντεινόμενο αντικομμουνισμό, στην επίθεση που δέχεται το Κόμμα μας και ιδιαίτερα στο σκέλος της που αφορά στα οικονομικά του», υπογραμμίζει ο Π. Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ. Συμπληρώνει ότι η ΚΟΑ του ΚΚΕ έχει εγκαίρως λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προετοιμασίας της Οικονομικής Εξόρμησης και οι Οργανώσεις έχουν εξειδικεύσει το σχεδιασμό για τους χώρους ευθύνης τους, ώστε να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που δεν είναι άλλα απ' την υπερκάλυψη του πλάνου.

Κοινή συνισταμένη του σχεδιασμού όλων των Κομματικών Οργανώσεων στην Αθήνα είναι το πλατύ άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, σε σχολεία και σχολές για τη διακίνηση του κουπονιού, αλλά και η προσωπική συνεισφορά κάθε μέλους με το κόκκινο μεροκάματο. Συγχρόνως, η προσπάθεια για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των φίλων του Κόμματος. Οπως τονίζει ο Π. Αλέπης ήδη έχουν κατά εκατοντάδες χρεωθεί κουπόνια, προκειμένου να διευρυνθεί στο έπακρο ο κύκλος των ανθρώπων στους οποίους θα φτάσει το κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ. «Δίνουμε τη μάχη με στέρεη την πεποίθηση και την αισιοδοξία πως θα την κερδίσουμε και αυτή τη φορά», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ