Σάββατο 3 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Η πείρα του λαού κριτήριο στην κάλπη

Σε προεκλογική συγκέντρωση στην Ασσηρο μίλησε χτες ο Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ

Ο Άγγελος Τζέκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης
Ο Άγγελος Τζέκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης
Να κρίνουν με βάση την πείρα τους από την πολιτική που βιώνουν και χτυπά τα δικαιώματά τους στη δουλειά και το εισόδημα, στη σύγχρονη δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, αλλά και από την πείρα που απέκτησαν μέσα από τον αγώνα τους για τη σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία του ΧΥΤΑ της Μαυροράχης, από τον αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση και λειτουργία εργοστασίου καύσης απορριμμάτων στον τόπο τους, κάλεσε τον εργαζόμενο λαό της περιοχής, ο Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Ασσηρο.

Ο Αγγελος Τζέκης προέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής να βγάλουν κρίσιμα και χρήσιμα συμπεράσματα και να κρίνουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις με βάση τα όσα πράττουν και όχι τα όσα λένε. Θύμισε ότι επιλογή της ΕΕ του κεφαλαίου και των κομμάτων που την υπηρετούν είναι η προώθηση των εργοστασίων καύσης απορριμμάτων. Αποτελούν βασική επιδίωξη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων οι οποίοι μπήκαν στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων και επέλεξαν αυτή τη μέθοδο γιατί εξασφαλίζει απρόσκοπτη κερδοφορία, ανεξάρτητα από τις δραματικές επιπτώσεις που έχει στο περιβάλλον και την υγεία του λαού.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ ήταν μπροστά στους αγώνες για την προστασία των συμφερόντων του λαού σε όλα τα πεδία πάλης. Κάλεσε το λαό της περιοχής να δυναμώσει το ΚΚΕ με την ψήφο του στις 4 του Οκτώβρη, ξεκαθαρίζοντας: «Η ψήφος στο ΚΚΕ θα είναι παρακαταθήκη αγώνων για μετά τις εκλογές, όταν όποιος κι αν είναι κυβέρνηση, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, θα εξαπολύσει νέα σαρωτική επίθεση στα εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα του λαού».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ