Πέμπτη 1 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ συνεχίσει έτσι ο Κώστας Καραμανλής, δηλαδή να ψέγει το ΠΑΣΟΚ για ακατάσχετη παροχολογία χωρίς την εξασφάλιση των χρημάτων, δίκαια θα χαρακτηριστεί ο ...καλύτερος σύμμαχός του!

Εκτός πια κι αν έχουμε φθάσει στο σημείο να θεωρείται «παροχή» στη γλώσσα του δικομματισμού η ...εξασφάλιση της φτώχειας των φτωχών και η διαβεβαίωση για ανέχεια, ακρίβεια και λιτότητα.

Διόλου απίθανο, μια και είναι αυταπόδεικτο πια πως η επομένη των εκλογών θα είναι μέρα δύσκολη, γεμάτη «μπλε» ή «πράσινα» αντιλαϊκά μέτρα με τη σφραγίδα της ΕΕ!

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με το τι λένε. Απλά, να αντιλαμβανόμαστε τι θα κάνουν και, το κυριότερο, να προετοιμαζόμαστε να το αντιμετωπίσουμε.

Γιατί, σε τέτοιους καιρούς, όντως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση...

ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ο Γιώργος Παπανδρέου (φαίνεται το θεωρούν πολύ καλή επικοινωνιακά ατάκα) αυτό το «θα σηκώσουμε τα μανίκια»!

Θα γίνει μόδα στο ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως πάει το πράγμα και θα κυκλοφορούν όλοι τους με εκτεθειμένους τους βραχίονες. Σήμα κατατεθέν του ΠΑΣΟΚου...

Μόνο που δυσκολευόμαστε λίγο να πειστούμε ότι τα (γνωστά και μη εξαιρετέα) στελέχη του Κινήματος και οι κομματάρχες του «καίγονται» τόσο πολύ για να ...στρωθούν στη δουλειά.

Για κάποιον περίεργο και απροσδιόριστο λόγο, μας ξενίζει ή ιδέα ενός μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ που κοιμάται και ξυπνάει έχοντας στο μυαλό του την ...πρόοδο και την ευημερία του τόπου.

Μάλλον την ευημερία του κεφαλαίου έχουν υπόψη τους και τότε πραγματικά είναι έτοιμοι να «σηκώσουν τα μανίκια»...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ