Πέμπτη 1 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ

Συνθέτης

Είχα κουβέντα μ' έναν πολύ σημαντικό Ελληνα οικονομολόγο πριν μερικούς μήνες, ο οποίος μου είπε «αλίμονο σε όποιον εκλεγεί στις επόμενες, θα φάει στο κεφάλι όλη την κατοχή που μας περιμένει!!». Το ξέρουν αυτό ο Κωστάκης κι ο Γιωργάκης, αγαπημένοι μου. Και o Κωστάκης είπε «δε θα σκάσω άλλο». Και ο Γιωργάκης, που 'χε παραδώσει στον Κωστάκη πριν πέντε χρόνια γιατί τα 'χε κάνει σκατά, έρχεται με μισή καρδιά - ενώ ξέρει τι τον περιμένει - και - δυστυχώς - δδδδενννν μπορεί!!! Ερχεται τώρα να πάρει το μαγαζί πίσω χειρότερο.

Κι αυτά τα δυο, πολύ κακά και κακομαθημένα πλούσια παιδάκια, που εναλλάσσονται «άνετοι», βασισμένοι σε δυο απόλυτες βεβαιότητες, αδέρφια εργαζόμενα και μισθοδοτούμενα «διά βαλαντίου τετρυπημένου»!! Στο ότι εμείς είμαστε αναίσθητοι και έχουμε απώλεια μνήμης; «Εθνικό αλτσχάιμερ να το πω»; Πριν μερικά καλοκαίρια διακόπτοντας ομού με τον Διονύση Σαββόπουλο, σ' ένα εξαιρετικό ελληνικό τοπίο - που 'χει μείνει άκαφτο ακόμα - μου 'χε πει το εξαιρετικό «έχουμε την ωραιότερη χώρα στο χειρότερο πακετάρισμα»!! Το φωνάζει η Παρθένα και στην παράσταση «τα σπίτια μας παιδιά, η μέσα μας κυβέρνηση χάλασε».

Ελάτε, γιατί βαρέθηκα ν' ακούω για «τους κακούς κομμουνιστές» που θα 'ρθουν να μας πάρουν το σπίτι μας, το τζιπάκι μας, τα δυο τζιπάκια μας, τα τρία τζιπάκια μας, την πισίνα μας, το φουσκωτό, το ξεφουσκωτό, το κότερο, το εξοχικό, το αυθαίρετο και νομιμοποιημένο γιατί «είμαστε 500 ψήφοι, εδώ στο συνοικισμό μας»!!! Και τη χώρα «καμένη» από ανωνύμους αναγνώστες αγαπητοί τηλεθεατές μου... Δε σας υποψιάζει πως μείνανε κάποιοι σοβαροί «απέξω» συνειδητά, όσοι σέβονται τον εαυτό τους; Κι ακόμα όσοι δε θέλουν να λερωθούν στη φάση αυτή με αναπόφευκτη διαπόμπευση από την τραγική αποτυχία!!! Ολου του μηχανισμού.

Μια πολύ αγαπημένη μου, που κατεβαίνει στη Β', με το ΠΑΣΟΚ, μου σφύριξε με καημό «μαθαίνω καινούριες λέξεις όπως μηχανισμός»!!!! Ναι, αγάπη μου γλυκιά, μηχανισμός υπάρχει. Μηχανή δεν υπάρχει!!! Η μηχανή τα 'χει φτύσει ούτε λάδια, ούτε νερό. Και ο ρόλος της ΕΟΚ; Αστυνόμευση εθνών. Ολα τα προγράμματα φτιαγμένα για τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις. «Τρίτη, πέμπτη μακαρόνια. Φάτε, μάγκες... κάφτε χρόνια!!».

Οχι τσιγάρο, όχι κατούρημα, ναι μαχαιροπίρουνο... Δούλευε ευρωπαϊκό γουρούνι και πλήρωνε φόρους. Η ίδια μας η κοινότητα αδιαφορεί αγαπητοί συμψηφίζοντες. Και πραγματικά ψηφίστε ό,τι θέλετε, γιατί κι αυτές οι εκλογές γίνονται από απελπιστική ανικανότητα. Να βγάλουμε επιτέλους λεφτά από τη χώρα μας ζώντας καλά. Ενας λαός αυτάρκης. Οπωροφόρα αμπέλια, καστανιές, τυριά, κρέατα, αυγά, ντομάτες, κολοκύθια, ρόδια, κυνήγι, ψάρι. Ολα τα καλά. Να 'χουμε γίνει ένα τέρας, μια καταβόθρα, μια βαρετή επανάληψη. Ο καθένας το μικροπολιτικό μαγαζάκι έως σούπερ μαρκετάκι του. Τζάμπα λεφτά. Κατάθλιψη. Φαντασία μηδέν. Οχι οι αρχηγοί μόνο. Ολοι μας. Γυψοσανίδα, αλουμίνιο και πλαστική καρέκλα. Δάνεια για το λάιφ στάιλ. Ούτε στον ύπνο τους οι άλλοι εταίροι μας της ΕΟΚ. Ρώτησα φίλο που ζει εις την ξένην, τι λένε για μας; «Καμένο χαρτί η Ελλάδα». Το κάψαμε μόνοι μας!!

Η μόνη ψήφος που λέει όχι είναι στο ΚΚΕ. Μιλώ πάνω απ' όλα σ' εκείνους που δεν είναι στελέχη. Κυρίως στα παιδιά που ψηφίζουν πρώτη φορά και που δε θέλουν να μεγαλώσουν στη δυστυχία, την κατάθλιψη και τη μιζέρια. Η δεξιά στην Ελλάδα έχει πολλά πρόσωπα και είναι μία. Η δεξιά που καραδοκεί μέσα στα σπίτια μας, ό,τι κι αν ψηφίζουμε!!! Ολα έλκουν από πολύ παλιά, πιο παλιά κι από ΠΑΣΟΚ κι από ΝΔ κι από τον πόλεμο της Κριμαίας κι από τα ξεκληρίσματα αιώνων.

Ανεβάστε πιο πάνω το Κόμμα μας. Ισορροπία παρακαλώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ