Σάββατο 29 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τη Δευτέρα όλοι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Στις 7 μ.μ. η εκδήλωση ενάντια στον αντικομμουνισμό, με κεντρική ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Σε πανστρατιά λαϊκής κινητοποίησης ενάντια στον αντικομμουνισμό καλεί η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ στην κεντρική εκδήλωση που προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και στην πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ. Στην εκδήλωση θα υπάρχει καλλιτεχνικό αφιέρωμα με τη συμμετοχή του Κώστα Καζάκου.

Η συγκέντρωση και η πορεία γίνονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ΚΚΕ ενάντια στον αντικομμουνισμό και την παραχάραξη της Ιστορίας από τους ιμπεριαλιστές, με αφορμή την καθιέρωση από την ΕΕ της 23ης Αυγούστου ως μέρας «μνήμης για τα θύματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων», όπου εξισώνονται ο σοσιαλισμός με το ναζισμό - φασισμό.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κομματικές οργανώσεις ενάντια στον αντικομμουνισμό συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 6.30 μ.μ., στο 1ο χιλιόμετρο Διδυμότειχου, προς το Ελληνοχώρι, όπου η Αχτιδική Επιτροπή Βορείου Εβρου του ΚΚΕ γιορτάζει το κορυφαίο γεγονός των 65 χρόνων της απελευθέρωσης του Διδυμότειχου από το 81ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ, στις 29 Αυγούστου του 1944. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο όπου οι κατακτητές φασίστες εκτελούσαν τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές της λευτεριάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ