Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Αντεπίθεση στη νέα βαρβαρότητα

Για τα νέα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων και όλων των λαϊκών στρωμάτων που έχει αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Ενωση για λογαριασμό του κεφαλαίου και με γρήγορους ρυθμούς έρχεται να υλοποιήσει η κυβέρνηση, αναφέρθηκε η Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ, στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος ΤΖΑΜΠΟ, στην οδό Πειραιώς, στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το απόγευμα στο κατάστημα.

Η βουλευτής αναφέρθηκε σε όλες τις πρόσφατες αντιλαϊκές αποφάσεις και ιδιαίτερα στη νέα ανατροπή των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων που ετοιμάζουν με πρόσχημα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, τονίζοντας πως και μόνο τα εργατικά δυστυχήματα των τελευταίων ημερών αποκαλύπτουν πως τα μέτρα που προτίθεται να υλοποιήσει η κυβέρνηση κάθε άλλο είναι για την προστασία της ζωής των εργαζομένων, την ίδια στιγμή που ποικιλότροπα ενισχύεται το κεφάλαιο.

Η Β. Νικολαΐδου κάλεσε τους εργαζόμενους να αντεπιτεθούν και να συσπειρωθούν γύρω από τα ταξικά σωματεία και ενωμένοι να δώσουν κοινό αγώνα για να αντιμετωπίσουν την νέα βάρβαρη επίθεση που έρχεται. Από κοινού να υπερασπιστούν τη ζωή και το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους και να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και αμοιβών και κοινωνικές παροχές που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ