Τρίτη 28 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πλούσιες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

«Σοσιαλισμός: Η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα» είναι το σύνθημα του 35ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που με εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά, σε γειτονιές και πλατείες, έχει ξεκινήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι, με ορίζοντα την κορύφωσή του το Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ διοργανώνονται αυτές τις μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Την Πέμπτη 30 Ιούλη, στην Εύβοια, στις 8.30 μ.μ. στην Ιστιαία, προφεστιβαλική εκδήλωση, με ομιλητή τον Θανάση Παππά, γραμματέα της ΝΕ του ΚΚΕ. Θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο.
  • Προφεστιβαλική εκδήλωση προς τιμή του κομμουνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσου, πραγματοποιούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Λήμνο, το Σάββατο 1 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Κοντοπούλι, όπου ήταν ένας από τους τόπους εξορίας του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κεντρική ομιλία, απαγγελίες ποιημάτων καθώς και αφιέρωμα στα μελοποιημένα ποιήματα του Γ. Ρίτσου.
  • Το Σάββατο 1 Αυγούστου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, με ομιλητή τον Δημήτρη Οικονομάκο, γραμματέα της ΝΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 2 Αυγούστου, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, προφεστιβαλική εκδήλωση με ομιλητή το Γιώργο Ελταχήρ, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ