Παρασκευή 26 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ.
Απόλυτα συντονισμένοι στην αντιΚΚΕ προβοκάτσια

Στριμωγμένοι από το φυλλορρόημα των ισχυρισμών τους, αποκαλύπτουν τον πραγματικό στόχο της άθλιας επίθεσης

Την επιλογή της προβοκάτσιας σαν στρατηγικό εργαλείο για το χτύπημα του ΚΚΕ επιβεβαιώνει η λάσπη που από κοινού επιχείρησαν χτες να πετάξουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑ.Ο.Σ. σε βάρος του Κόμματος, συγκλίνοντας στο ίδιο αίτημα: Να δώσει το ΚΚΕ στη δημοσιότητα την οργανωτική των μελών του, τα ονόματα των εργαζομένων και των άλλων ανθρώπων από τα λαϊκά στρώματα που ενισχύουν από το υστέρημά τους το Κόμμα. Σημειώνεται ότι η νέα επίθεση λάσπης επιχειρήθηκε μια μόλις μέρα μετά το φιάσκο της δήλωσης Πάγκαλου ότι το ΚΚΕ αρνείται έλεγχο στα οικονομικά του από ορκωτούς λογιστές.

Χτες το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επανήλθε από το ραδιοσταθμό «Flash» και ισχυρίστηκε ότι «τίθεται ένα πρόβλημα ειδικού νομικού καθεστώτος για ένα κόμμα (...) Ποιο είναι το επιχείρημα αυτή τη στιγμή, βλακώδες επιχείρημα για μένα. Αυτά είναι επιχειρήματα για να αποκρύψουν τις μεθόδους χρηματοδότησής τους. Ελέγχει τα μεγάλα μεγέθη και τις ισορροπίες τους, δεν ελέγχει τις πηγές χρηματοδότησης, δεν έχουν πρόσβαση οι ορκωτοί λογιστές σ' αυτό. Αυτό είναι απάτη που κάνει το ΚΚΕ να δίνει την έκθεση ορκωτών λογιστών απέναντι στη δικιά μου πρόταση να υπάρξει πλήρης διαφάνεια».

Λειτουργώντας σαν ηχείο της ίδιας προπαγάνδας, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Βελόπουλος, πηγαίνοντας κατευθείαν στην ουσία, ισχυρίστηκε χτες στη Βουλή, απευθυνόμενος στο ΚΚΕ: «Να γίνεται έλεγχος στα κόμματα γιατί τα κόμματα παίρνουν χορηγίες. Από ποιους τα παίρνουν; Ξέρετε τι κάνει ο χορηγός; Θα σας το πω για να μην κοροϊδεύουμε το λαό. Λέει ο Βελόπουλος ο εφοπλιστής: "Σας δίνω ένα εκατομμύριο ευρώ, δώστε μου κουπόνια". Το κόμμα είναι διασφαλισμένο. Σε κουπόνια είναι. Ναι, αλλά ποιος έδωσε τα λεφτά; Είναι η SIEMENS, λέω εγώ για κάποιους άλλους; Είναι ο Τσουκάτος και η παρέα του; Είναι η "ΜΙΖΕΝΣ"; Ποια εταιρεία είναι αυτή που δίνει και παίρνει κουπόνια;». Με άθλιο τρόπο, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, προβάλλοντας στο ΚΚΕ πρακτικές των αστικών κομμάτων, των κομμάτων που διαχειρίζονται εξουσία και διαπλέκονται με το κεφάλαιο, προκειμένου να ενοχοποιήσει και να στιγματίσει την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ από χιλιάδες απλούς ανθρώπους του μόχθου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ψευδολογίας και διαστρέβλωσης, έτερος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., ο Α. Γεωργιάδης. Οτι «(...) εμείς που είμαστε υπέρ του κεφαλαίου δεν έχουμε σοβαρές και μεγάλες και κερδοφόρες καπιταλιστικές επιχειρήσεις, όπως το ΚΚΕ, και μάλιστα καπιταλιστικές επιχειρήσεις, για τις οποίες η κυρία Παπαρήγα μας ενημέρωσε μέσω του debate ότι αρνείται και το φορολογικό έλεγχο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ