Παρασκευή 26 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΙΚΑΡΙΑ
Αρχίζει σήμερα το 4ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ

Συζητήσεις και πλούσιο πρόγραμμα στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΕΣΥΝ

Από παλιότερες εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ
Από παλιότερες εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ
Το 4ο Πανελλαδικό Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ ανοίγει σήμερα τις πόρτες του στο Δήμο Ραχών της Ικαρίας και θα ολοκληρωθεί με τις εκδηλώσεις στο δήμο Φούρνων την Κυριακή. Διοργανώνεται από το Παράρτημα Ικαρίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), τους Δήμους Αγίου Κηρύκου, Ραχών, Φούρνων και Ευδήλου, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου, το Κέντρο Πρόληψης «Φάρος», το Σωματείο των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους Ικαρίας. Το Φεστιβάλ έχει τη συμπαράσταση της ΚΕΔΚΕ.

Σήμερα στο Δήμο Ραχών θα γίνει συζήτηση για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά των ναρκωτικών στις 8.30 μ.μ. και θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα από το Σύλλογο Παραδοσιακής Μουσικής Ικαρίας.

Αύριο Σάββατο, 27 Ιούνη, θα γίνει η κεντρική εκδήλωση στο Δήμο Αγίου Κηρύκου με ομιλητή τον πρόεδρο του ΕΣΥΝ Ηλία Μιχαλαρέα, ώρα 8.30 μ.μ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα MAGIC DE SPELL.

Την ίδια μέρα, θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις: Ωρα 5 μ.μ:Τουρνουά ποδοσφαίρου με τις παιδικές ομάδες ΠΑΣ Ικαρος, Α.Ο. Μεσαριάς, Α.Σ. Διαγόρας και Α.Σ. Κουρσάρος. Ωρα 7 μ.μ.: Τουρνουά Σκάκι από το Πολιτιστικό Σύλλογο «Ιωάννης Μελάς».

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή με συζήτηση για την πρόληψη και τα Κέντρα Πρόληψης, στο Δήμο Φούρνων στις 8.30 μ.μ. Θα ακολουθήσει παράσταση από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ιωάννης Μελάς» με το «Καπέλο γεμάτο βροχή».

Στη Λάρισα

Στέλνοντας το μήνυμα «Ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις», το παράρτημα Λάρισας του ΕΣΥΝ και οι ομάδες της Θεραπευτικής Κοινότητας «Εξοδος», των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, των σωματείων του Εργατικού Κέντρου και του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, διοργάνωσαν χτες μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας κατά των Ναρκωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ