Κυριακή 31 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αύριο Δευτέρα η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα

Αύριο Δευτέρα, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Αριστοτέλους, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος, στη Θεσσαλονίκη, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του Ουγγρικού Κομμουνιστικού Εργατικού Κόμματος.

Η Αριστοτέλους είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες απλούς λαϊκούς ανθρώπους, τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς, τους ανθρώπους του πνεύματος, τους νέους και τις νέες από κάθε μεριά της πόλης και του νομού. Ολους αυτούς, που για πρώτη φορά θα κάνουν το βήμα και θα σταθούν πλάι στους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, στους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος.

Προσυγκεντρώσεις, που οργανωμένα με πορείες θα κατευθυνθούν στο χώρο της πλατείας Αριστοτέλους, θα ξεκινήσουν στις 7.30 το βράδυ από την πλατεία ΧΑΝΘ, το Λιμάνι και τον Βαρδάρη.

Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι νεολαίοι της ΚΝΕ, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις ευρωεκλογές, καλούν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία με τη μαζική συμμετοχή τους στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος να εκφράσουν την απόφασή τους να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ και στην κάλπη.

Η Οργάνωση, τα χιλιάδες μέλη, φίλοι και οπαδοί, που με ενθουσιασμό και αισιοδοξία δίνουν τη μάχη για την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του Κόμματος σε όλο το νομό, καλούν το λαό, αύριο, με τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση να στείλει ξεκάθαρο το μήνυμα συστράτευσης με το ΚΚΕ, το μήνυμα της απειθαρχίας και της ανυπακοής στην ΕΕ. Να συμμετέχουν μαζικά, να ακούσουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ που δένει αρμονικά την πρωτοπόρα θεωρία με την πρωτοπόρα δράση των κομμουνιστών σε κάθε χώρο δουλειάς.

Και σήμερα, με τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» στο χέρι, αλλά και αύριο, μέχρι την τελευταία ώρα, θα μεταφέρουν το κάλεσμα σε χιλιάδες ακόμη εργατικές λαϊκές οικογένειες, στους χώρους δουλειάς και μόρφωσης, στα χωριά και τις συνοικίες.

Με την ίδια αυταπάρνηση θα συνεχίσουν μαχητικά μέχρι την κάλπη, την προσπάθεια το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ να γίνει το αναγκαίο όπλο για κάθε εργάτη και υπάλληλο, για κάθε μικρό αγρότη και αυτοαπασχολούμενο ΕΒΕ, για κάθε γυναίκα και νέο, που θέλει να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της.

Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Electra Palace» στην αίθουσα «Βυζάντιο», με θέμα «Το περιβάλλον και τα μεγάλα έργα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ