Σάββατο 2 Ιούνη 2018 - Κυριακή 3 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
Συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια για αύξηση της κυκλοφορίας

Ενθαρρυντικά στοιχεία για τη διακίνηση του Μάρτη, σε σύγκριση με έναν χρόνο πριν

Συνεχίζεται και εντείνεται η θετική προσπάθεια από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την αύξηση της διακίνησης του «Ριζοσπάστη», τόσο του καθημερινού όσο και του σαββατοκυριακάτικου φύλλου.

Επιβεβαιώνοντας ότι ο δρόμος για το κέρδισμα νέων αναγνωστών της εφημερίδας μας περνάει μέσα από την καλύτερη οργάνωση της εξόρμησης, της διάδοσης άνθρωπο τον άνθρωπο από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, τα στοιχεία δείχνουν ότι σταθεροποιείται μια σχετική αύξηση σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, η μέση κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» για το μήνα Μάρτη είναι 21.748 φύλλα, αυξημένη κατά 19,2% σε σχέση με ολόκληρο το 2017 και κατά 10,2% σε σχέση με το Μάρτη του 2017.

Αντίστοιχη αύξηση της κυκλοφορίας δείχνουν τα στοιχεία και για το καθημερινό φύλλο. Κατά μέσο όρο, το φετινό Μάρτη διακινήθηκαν 4.502 φύλλα κάθε μέρα, αύξηση 32,6% σε σχέση με ολόκληρο το 2017.

Ενδεικτική είναι η διακίνηση που πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, όπου πολλές από τις Οργανώσεις του Κόμματος έχουν συστηματοποιήσει την εξόρμηση, με παραγγελία φύλλων, χρέωση, επισκέψεις σε τόπους δουλειάς και σπίτια. Ετσι, διακινήθηκαν κατά μέσο όρο 5.281 φύλλα κάθε Πέμπτη το φετινό Μάρτη, αριθμός αυξημένος κατά 45,5% σε σχέση με τις Πέμπτες του 2017.


Η προσπάθεια αυτή, αν και έχει ακόμα δρόμο για να φτάσει στο ύψος των απαιτήσεων και των αναγκών, δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα ανεξάντλητα περιθώρια για όλες τις Οργανώσεις ώστε να ανταποκριθούν στο σοβαρό αυτό καθήκον, που αποτελεί πλευρά της ισχυροποίησης του Κόμματος. Μπροστά στα 100χρονα από την ίδρυση του ΚΚΕ, παραμένει στόχος προς κατάκτηση η αποφασιστική στροφή στη διακίνηση και την αξιοποίηση της εφημερίδας μας.

Οι μορφές που αξιοποιούν οι Οργανώσεις, εκτός από την προσπάθεια να διαδώσουν την εφημερίδα με την προσωπική συζήτηση και την εξόρμηση, είναι πολλές. Εκδηλώσεις, αφιερώματα, εκθέσεις, που εντάσσονται στις «100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις», είναι μερικές από τις πρωτοβουλίες που βοηθούν στην αύξηση της διακίνησης.

Ξεχωρίζει η πρωτοβουλία της ΕΠ Πελοποννήσου του Κόμματος, που έχει προκηρύξει τρίμηνη άμιλλα για την αύξηση της διακίνησης, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Ιούνη. Με σύνθημα «Ολοι στη μάχη! Τιμάμε τα 100χρονα διαδίδοντας τον "Ρίζο"! Να φτάσει ο "Ριζοσπάστης" σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά και χωριό», οι Οργανώσεις στην Πελοπόννησο έχουν ριχτεί στη μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε λοιπόν τη μεγάλη προσπάθεια, για να μπει ο «Ριζοσπάστης» σε εκατοντάδες νέους χώρους δουλειάς και λαϊκά σπίτια, για να τον προμηθεύονται και να τον μελετούν ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι, νέοι και νέες.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ