Παρασκευή 5 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
Με κίνητρο την κορυφή

Εχοντας κλείσει την προηγούμενη χρονιά με ήττα στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις, η οποία τον έριξε από την κορυφή, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο (21.00 - Novasports 1) για τη 16η αγωνιστική, ψάχνοντας ένα εντελώς αντίστροφο σκηνικό.

Κόντρα στην κατά τεκμήριο πλέον αδύναμη ομάδα και ουραγό της διοργάνωσης, η οποία μέχρι στιγμής έχει απογοητεύσει, και ενισχυμένοι και με τις επιστροφές των Μιλουτίνοφ, Μάντζαρη και Αγραβάνη, οι «ερυθρόλευκοι» φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί του αγώνα και επιδιώκουν το νικηφόρο ξεκίνημα στον β' γύρο, που θα τους διατηρήσει σε απόσταση «βολής» από την πρώτη θέση ή ακόμα και θα τους επαναφέρει σ' αυτήν, σε περίπτωση ήττας της ΤΣΣΚΑ στη Βαρκελώνη. Από πλευρά της η Αρμάνι, ενισχυμένη πλέον μετά την απόκτηση του προερχόμενου από το ΝΒΑ Λιθουανού Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την ιταλική ομάδα στο ΣΕΦ, ψάχνει αρχής γενομένης από απόψε να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στον β' γύρο της διοργάνωσης.

Το τελευταίο στοιχείο είναι που κάνει επιφυλακτικό τον τεχνικό του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος μιλώντας για τον αγώνα ανέφερε πως κάθε ομάδα της διοργάνωσης, ανεξαρτήτως θέσης και στόχων, πάντα έχει κίνητρα για να διεκδικήσει τη νίκη. Πολύ περισσότερο δε, συμπλήρωσε, όταν αγωνίζονται κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρόσθεσε ότι το ίδιο ισχύει για την ομάδα του, σημειώνοντας πως έχει το δικό της κίνητρο να διαφυλάξει τη μέχρι τώρα προσπάθεια που έχει κάνει. Για τον Ελληνα τεχνικό, πάντως, η Αρμάνι είναι μια ομάδα που διαθέτει αξιόλογους παίκτες, ικανούς να κάνουν ζημιά, γι' αυτό χρειάζεται προσοχή.

Στα αγωνιστικά, για μια ακόμη φορά η ατυχία δεν επιτρέπει στον κόουτς του Ολυμπιακού να είναι ήρεμος, αφού μπορεί να χάρηκε με τις επιστροφές των προαναφερθέντων παικτών από τους τραυματισμούς τους, ωστόσο αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα, με τον Τόμπσον να είναι αμφίβολος λόγω ίωσης. Απών θα είναι και ο Ρόμπερτς, που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Κόντρα στην Αρμάνι στο ΣΕΦ ξεκινά απόψε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του για τον β' γύρο της Ευρωλίγκας

Eurokinissi

Κόντρα στην Αρμάνι στο ΣΕΦ ξεκινά απόψε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του για τον β' γύρο της Ευρωλίγκας
Aλλα σημερινά παιχνίδια: Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια (19.45 - Novasports 2), Eρυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις (20.00 - Novasports 4) Mπάμπεργκ - Κίμκι (21.00 - Novasports), Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.45 - Novasports 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ