Για το ΣΑΒΒΑΤΟ αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το βράδυ και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και σταδιακά στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Η εξασθένηση των φαινομένων θα είναι σταδιακή και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση, ενώ παγετός αναμένεται κατά τόπους το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν τοπικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές με σποραδικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ με τάση σημαντικής ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.