Τρίτη 29 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
4η στην Ευρώπη η Εθνική νεανίδων

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ

Την 4η θέση κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο των νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Νόβισαντ της Σερβίας, όπου ηττήθηκε με 9-8 από την Ουγγαρία στον μικρό τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 5-2, 3-2.

Ουγγαρία: Μαγκιάρι, Σέλαγκ, Αρμάι, Πετοβάρι 1, Παπ 1, Ούτασι 3, Μουσανάι 3, Τατράι, Κούντελα, Φάραγκο, Κέκεσι 1, Ντομσόντι, Πάπαϊ.

Ελλάδα: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου 1, Νίνου Παν., Λούδη, Κανετίδου 2, Μαστρόκαλου, Νίνου Ειρ. 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κοκκινάκη, Δούλη 2, Κοντονή 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, είπε ότι «μόνο σαν επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί η 4η θέση σε αυτή τη διοργάνωση. Οσοι βρέθηκαν κοντά στα κορίτσια, γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε η ομάδα, η οποία κάποιες μέρες ήταν ένα πραγματικό νοσοκομείο (...) Θεωρώ ότι τα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση έκαναν μία υπέρβαση, φτάνοντας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Συγχαρητήρια, το μέλλον τούς ανήκει».

Να σημειωθεί ότι οι περισσότερες παίκτριες της ομάδας ταλαιπωρήθηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων από εμπύρετη γαστρεντερίτιδα.

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την επιτυχία της ομάδας σημειώνει: «Συγχαρητήρια στις νεάνιδες της Εθνικής ομάδας πόλο για την κατάκτηση της 4ης θέσης, γνωρίζοντας την ήττα με διαφορά ενός γκολ από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στο μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Σερβία. Η θέση αυτή ισοδυναμεί με μετάλλιο και αυτό γιατί η προσπάθεια τόσο των κοριτσιών όσο και συνολικά της ομάδας, προπονητών και των ανθρώπων της Ομοσπονδίας, απέναντι στα εμπόδια και τις δυσκολίες ήταν τεράστια. Μόνο οι ατυχίες και τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπισαν, φτάνουν για να αναδείξουν τον αγώνα μέσα και έξω από το νερό. Καλή δύναμη, με υγεία, για τη συνέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ