Κυριακή 11 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες Μαθητικών Οργανώσεων

Προετοιμάζοντας τη συμμετοχή τους στο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ ξετυλίγουν πολύμορφες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ διοργανώνουν διήμερη κατασκήνωση, αφιερωμένη στην ΟΚΝΕ με το σύνθημα του Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου. Η κατασκήνωση θα γίνει στις 16, 17 και 18 Ιούνη, στην Πάτρα, στην πλαζ της Αγυιάς και θα περιλαμβάνει πλούσιες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Σε αυτές περιλαμβάνεται και ένας ιστορικός περίπατος στην πόλη της Πάτρας, που θα αναδείξει την ιστορία της πόλης τις δεκαετίες δράσης της ΟΚΝΕ και μεγάλες προσωπικότητες αγωνιστών που έδρασαν στην περιοχή.

Ακόμα, οι Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Βύρωνα, Ζωγράφου και Καισαριανής της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικών της ΚΝΕ διοργανώνουν παιχνίδια μυστηρίου και ανακαλύψεων. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 18 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην Καισαριανή, στο Σκοπευτήριο (Πλάκες). Με θέμα «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ», οι Οργανώσεις καλούν τους μαθητές σε ένα escape room να ξεκλειδώσουν τα κρυμμένα μυστικά στο μουσείο. Οπως σημειώνουν οι Μαθητικές Οργανώσεις των Ανατολικών, «μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα γνωρίσουμε την Ιστορία της ΟΚΝΕ ως μαχητικού σχολείου διαπαιδαγώγησης νέων κομμουνιστών».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ