Τρίτη 23 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Μετρώντας με τέχνη τον καιρό»

Ενα ιδιαίτερα αγαπημένο συγκρότημα για το κοινό, οι «Εκείνος + Εκείνος», επανεμφανίζεται σε μια μεγάλη συναυλία και μοιράζεται τη σκηνή του Κατράκειου Θεάτρου Νίκαιας με πολλούς, παλιούς και νέους συνοδοιπόρους, ανάμεσά τους οι Παντελής Θαλασσινός, Ηλίας Ασβεστόπουλος (2002 GR), Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Χριστόφορος Ζαραλίκος, το Σάββατο 27 Μάη, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Μέτρα με τέχνη τον καιρό».

Οι «Εκείνος + Εκείνος» (ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης), από τη γειτονιά στο Πέραμα που μεγάλωσαν και πρωτοήρθαν σε επαφή με τη μουσική και μέσα από τις δεκαετίες που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, αφουγκράζονται την κάθε εποχή και την αποτυπώνουν με τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Μετά από μία εντεκάχρονη παύση, οι «Εκείνος + Εκείνος» επανήλθαν δυναμικά το 2015 και, «μετρώντας με τέχνη τον καιρό» μέσα στο στούντιο, ηχογράφησαν την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά, με τη συμμετοχή των παλιών φίλων και συνοδοιπόρων τους.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Γρυπαίος - μπάσο, Βαγγέλης Κρίθαρης - ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Αιγινίτης - τύμπανα και φωνητικά, Τίνα Ψαλίδα - βιολί και μαντολίνο. Κατράκειο Θέατρο - Μάνου Κατράκη (Νίκαια, τηλ. 213 2075 289). Ωρα έναρξης: 21.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ