Σάββατο 20 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο «Θεσσαλικός Κύκλος» στην Καισαριανή

Το 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Καισαριανής συνεχίζει ανοίγοντας τον Β' κύκλο των θεατρικών παραστάσεων, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων και Κλαζομενών). Αύριο, Κυριακή, στις 19.30, ανεβαίνει η παράσταση «Θεσσαλικός Κύκλος», σε ποίηση Κώστα Βίρβου και μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου, από τη θεατρική ομάδα, τη χορωδία και την ορχήστρα του ΠΑΜΕ. Τα κείμενα της παράστασης, που συνδέουν μεταξύ τους τα τραγούδια, έγραψε ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου.

Η συγκεκριμένη παράσταση αποτελεί μια πολιτιστική πρόταση του ΠΑΜΕ προς τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους, μια προσπάθεια παρέμβασης της ομάδας, η οποία αποτελείται από εργάτες, ανέργους, νέους, συνταξιούχους, που μπορεί να αξιοποιηθεί για να δυναμώσουν και με αυτόν τον τρόπο οι δεσμοί των συνδικάτων με τους εργαζόμενους.

Ο δίσκος περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια. Ανάμεσά τους, «Ο Δάσκαλος», «Σιδηρόδρομος». Τραγουδιστές ήταν οι Βίκυ Μοσχολιού, Λάκης Χαλκιάς, Παύλος Σιδηρόπουλος, Λιζέτα Νικολάου, Χαράλαμπος Γαργανουράκης. Τον δίσκο είχε προλογίσει ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org